Blake Lively: Οι Stanley Tucci και Gigi Hadid έκαναν τις πιο “νόστιμες” ευχές για τα γενέθλιά της

10:30 29/8/2021 - Πηγή: InStyle

Στις 25 Αυγούστου η γνωστή ηθοποιός Blake Lively γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της και οι διάσημοι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα, με δεκάδες instagram stories να κατακλύζουν τον προσωπικό της λογαριασμό.

Το bracelet pouch της Loewe είναι η πιο εντυπωσιακή mini bag της σεζόν!


Δύο, όμως, από τους στενούς της φίλους, οι Stanley Tucci και Gigi Hadid,

της ευχήθηκαν, κάνοντας μια αναφορά στην λατρεμένη συνήθεια της εορτάζουσας, που δεν είναι άλλη από το καλό φαγητό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Ο Stanley Tucci ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από την κουζίνα του, όπου φαίνεται η Blake να τρώει από τα μακαρόνια της κατσαρόλας, γράφοντας: “Εύχομαι χρόνια πολλά στην Blake Lively, την γυναίκα που αγαπά το φαγητό περισσότερο και από εμένα”. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, φημίζεται για τις εξαιρετικές μαγειρικές του ικανότητες, έχει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες λογαριασμούς στο instagram που είναι αφιερωμένος στην μαγειρική και την καλή κουζίνα, ενώ τον Οκτώβριο επρόκειτο να κυκλοφορήσει και το βιβλίο του, με τίτλο “Taste: My life through food”.

instagram stories/@stanleytucci

Από την άλλη, η καλή φίλη της πρώην πρωταγωνίστριας του Gossip Girl, Gigi Hadid, μέσω μιας φωτογραφίας, μοιράζεται ένα κοινό τους γεύμα. “Χρόνια πολλά Blake Lively. Θα μπορούσα να ανεβάσω μια φωτογραφία μας, αλλά το να τιμήσω αυτό το ‘συνεταιρικό’ μας γεύμα απλώς έμοιαζε καλύτερο. Σε αγαπώ τόσο πολύ”.

instagram stories/@gigihadid

Η ίδια η Lively, αναδημοσίευσε φυσικά τις φωτογραφίες, σχολιάζοντας με χιούμορ και αυτοσαρκασμό το ύφος του Tucci, όταν την βλέπει να τρώει.

instagram stories/@blakelively

Keywords
Τυχαία Θέματα