Η Kendall Jenner είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Jacquemus, “La Montagne”

10:24 29/8/2021 - Πηγή: InStyle

Μόλις πριν λίγους μήνες η Kendall Jenner ήταν ένα από τα μοντέλα που περπάτησαν στο catwalk του Jacquemus για την παρουσίαση της νέας Fall/Winter συλλογής του, και μόλις πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε ως το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του, “La Montagne”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)


Όποιος, μάλιστα, παρακολουθεί τις super stars

των realities, αδερφές Kardashian και Jenner, ξέρει πολύ καλά πως δεν διστάζουν να βγάλουν τα ρούχα τους, δίνοντας στους θαυμαστές τους τις πιο sexy φωτογραφίες, υψηλής αισθητικής. Έτσι, όταν η Kendall φωτογραφήθηκε γυμνή για το αγαπημένο brand των influencers, δεν θα έπρεπε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο.

Portals: Η εντυπωσιακή έκθεση στο παλιό Καπνεργοστάσιο της Λένορμαν


Η συγκεκριμένη φωτογραφία της καμπάνιας, που πραγματοποιήθηκε με τον φακό του Drew Vickers, εστιάζει στην ένταση που δημιουργούν οι κόκκινες κάλτσες, η μικρή ροζ τσάντα και τα ροζ ψηλοτάκουνα mules της, έναν συνδυασμό που η Jenner είχε ήδη φορέσει στην πασαρέλα του show. Μπροστά σε ένα λευκό φόντο, το γνωστό μοντέλο φορά μόνο ένα ζευγάρι κάλτσες μέχρι το γόνατο και την “Le Sac Ciuciu” bag, ενώ ποζάρει ανεβασμένη πάνω σε ένα σκοινί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Το beauty look της είναι πραγματικά σαγηνευτικό, με τα μαλλιά και το make up της να είναι απόλυτα φυσικά, αναδεικνύοντας την πραγματική της ομορφιά. Η ήρεμη και γαλήνια έκφραση της σε όλες τις φωτογραφίες δημιουργούν την τέλεια ισορροπία με τις δυνατές φόρμες και τα έντονα χρώματα της συλλογής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Vickers (@drewvickers)


Μια καμπάνια εξαιρετικής αισθητικής, που παραμένει πιστή στην ταυτότητα του brand, Jacquemus, που το έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο, μέσω της απλότητας και της φρέσκιας οπτικής στα πράγματα.

Δείτε τα ωραιότερα στιγμιότυπα της νέας καμπάνιας:

instagram/@jacquemusinstagram/@jacquemusinstagram/@jacquemusinstagram/@jacquemus

Keywords
Τυχαία Θέματα