Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού η είσοδος στα shows

13:29 13/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είναι προ των πυλών. Από τις 8 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, η fashion week ξεκινά με την Ulla Johnson και τελειώνει με τον Tom Ford, περιλαμβάνοντας ένα ποικίλο μείγμα 91 κατεστημένων και indie brands από Tory Burch, Michael Kors

Collection, Oscar de la Renta και Carolina Herrera μέχρι Eckhaus Latta, Vaquera, Puppets and Puppets και Maisie Wilen.

View this post on Instagram

A post shared by NYFW (@nyfw)

Η διοργάνωση έχει ωστόσο μια νέα απαίτηση: όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι εμβολιασμένοι κατά του Covid-19 για να μπορούν να παρακολουθήσουν τα shows και τις εκδηλώσεις. Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) ανακοίνωσε από κοινού με την IMG, εταιρεία διαχείρισης παγκόσμιων γεγονότων, ότι όλοι οι σχεδιαστές που διοργανώνουν επιδείξεις μόδας φέτος πρέπει να επιβάλουν αυτήν την απαίτηση για τον εαυτό τους και την ομάδα τους.

View this post on Instagram

A post shared by NYFW (@nyfw)

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια εικονικών, υβριδικών και περιορισμένων με φυσική παρουσία εκδηλώσεων η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ελπίζει να επιστρέψει στη σωστή πορεία ακολουθώντας τις οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, της πόλης και της πολιτείας της Νέας Υόρκης, αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών. Απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο όλων των επισκεπτών άνω των 16 ετών στις εκδηλώσεις και για επισκέπτες ηλικίας 16 ετών και κάτω, απαιτείται αρνητικό τεστ αντιγόνου ή PCR, όπως διευκρινίζεται.

View this post on Instagram

A post shared by NYFW (@nyfw)

Πολλοί σχεδιαστές μάλλον θα χρειαστεί να δουλέψουν… υπερωρίες για να τελειώσουν τις ανοιξιάτικες συλλογές τους και να ετοιμάσουν τις εμφανίσεις τους και για το Met Gala, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το NYFW στις 13 Σεπτεμβρίου. Ετοιμαστείτε λοιπόν για… μεγάλες δόσεις από fashion and the city.

Το πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη μόλις ανακοινώθηκε!

Περισσότερα για τα shows μπορείτε να δείτε εδώ: NYFW

Keywords
Τυχαία Θέματα