Angelina Jolie: Φουλ της επίθεσης κατά του Brad Pitt – Μαίνεται ο πόλεμος των πρώην

12:08 27/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Angelina Jolie επιτίθεται με όλα τα μέσα κατά του Brad Pitt, καθώς ο πόλεμός τους για το οινοποιείο Chateau Miraval αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων γίνεται ακόμη πιο σκληρός. Οι δικηγόροι της σταρ αποκάλεσαν το αίτημά του για ιδιωτικά συμφωνητικά “καταχρηστικό”, λίγες ημέρες αφού τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να την “ξεζουμίσει” στη συνεχιζόμενη πικρή

νομική τους διαμάχη.

Ο 60χρονος Pitt είχε καταθέσει πρόσφατα αίτηση ζητώντας να δει τα ιδιωτικά συμφωνητικά της 48χρονης Jolie με τυχόν τρίτους και τώρα οι δικηγόροι της χαρακτήρισαν την κίνηση “δαπανηρή”, “σπάταλη”, “παράλογη” και “καταχρηστική” σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Jolie είχε υποστηρίξει σε δικαστικά έγγραφα ότι ο πρώην της της ζήτησε να υπογράψει ένα εκτεταμένο συμφωνητικό εμπιστευτικότητας στη συμφωνία τους για το οινοποιείο, που ναυάγησε, επειδή προσπαθούσε να τη φιμώσει από το να μιλήσει για τους ισχυρισμούς ότι ήταν βίαιος προς εκείνη και τα παιδιά της, μεταξύ άλλων και σε μια πτήση από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια το 2016.

Angelina Jolie’s war with ex Brad Pitt over $500M winery heats up as lawyers calls actor’s request for NDAs ‘abusive’ https://t.co/H0felTwzUG pic.twitter.com/uDTiOfXg6a

— Page Six (@PageSix) April 26, 2024

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχαν γίνει γνωστοί οι ισχυρισμοί της Jolie μέσω των δικηγόρων της: “Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Jolie από τον Pitt ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική του κακοποίηση και στα παιδιά”.

Τώρα, σύμφωνα με το Page Six, η ηθοποιός ισχυρίζεται σε νέα δικαστικά έγγραφα ότι η παράδοση των άλλων συμφωνητικών, που είχε υπογράψει, θα αποτελούσε παραβίαση της ιδιωτικής ζωής άλλων μερών – τα οποία, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, είναι κατά πάσα πιθανότητα κινηματογραφικά στούντιο, εμπορικά σήματα και εργαζόμενοι – καθώς αποκαλύπτει “συμβόλαια που περιλαμβάνουν την αποζημίωση της Jolie ή την αποζημίωση που κατέβαλε σε τρίτους”.

Η πλευρά της Jolie ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Pitt ήθελε να υπογράψει ένα άδικα “επαχθές” και “εκτεταμένο” συμφωνητικό, “που να καλύπτει την προσωπική παραβατική συμπεριφορά του Pitt, είτε σχετίζεται με τη Miraval είτε όχι”, με αντάλλαγμα να του πουλήσει το μερίδιό της.

Η συμφωνία τους είχε τελικά ναυαγήσει, καθώς η Jolie ισχυρίζεται ότι αυτό οφειλόταν στο ιδιωτικό συμφωνητικό και η ηθοποιός προχώρησε στην πώληση των μετοχών της σε θυγατρική εταιρεία του ομίλου Stoli. Ο Pitt αντέδρασε στη συμφωνία με τη Stoli, ενώ ισχυρίστηκε ότι εκείνη πούλησε άδικα το μερίδιο.

DEVELOPING: Brad Pitt is ready to take the stand in a raging battle against his ex-wife Angelina Jolie and a “bullying” Russian tycoon.

Over the past few weeks, the Oscar winner has triumphed in three legal wins over the actress and billionaire Yuri Shefler.

Pitt, 60, and… pic.twitter.com/QkFounFtf5

— Dom Lucre | Breaker of Narratives (@dom_lucre) March 16, 2024

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα το DailyMail.com ανέφερε αποκλειστικά ότι η συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη -που ονομάστηκε “ο πόλεμος των ροζέ”- είδε την Jolie να κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της ότι “την αποστραγγίζει οικονομικά”, μέσω της παρατεταμένης δικαστικής διαμάχης για το οινοποιείο που καταδιώκει το ζευγάρι από τον χωρισμό τους το 2016.

Αλλά ενώ προσπαθεί να ισχυριστεί ότι ο πρώην της της “κάνει αφαίμαξη”, το DailyMail.com αποκαλύπτει ότι από τότε που η δεκαετής σχέση τους κατέληξε σε διαζύγιο ύστερα από δύο χρόνια γάμου, η περιουσία της έχει εκτοξευθεί.

Έρευνα της DailyMail.com αποκαλύπτει ότι η σχέση της Jolie με τον Pitt την έχει βοηθήσει να πλουτίσει κατά σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια.

Τα χρήματα αυτά έχουν προέλθει μέσω δανείων, διατροφής των παιδιών, δώρων και των εκατομμυρίων που συγκέντρωσε από την πώληση του 50% του μεριδίου της στο ακίνητο που βρίσκεται στο επίκεντρο της διαμάχης – το Chateau Miraval – το 10% του οποίου ήταν δώρο από τον Pitt.

Σε πρόσφατα κατατεθειμένα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του DailyMail.com, η ηθοποιός ισχυρίζεται: “Είναι εξαιρετικά οδυνηρό για την Jolie να πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της από την αγωγή του Pitt – η ίδια ένα ακόμη παράδειγμα των αδιάκοπων προσπαθειών του Pitt να την ελέγξει και να την αποστραγγίσει οικονομικά – ειδικά επειδή οι ψευδείς ισχυρισμοί του Pitt σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η συμφωνία Miraval κατέρρευσε μπορεί να αποδειχθεί μόνο κάνοντας ακριβώς αυτό που η Jolie δεν ήθελε ποτέ να κάνει: Να προσκομίσει στον δικαστή τον λόγο για τον οποίο απέτυχε η συμφωνία Miraval, ο οποίος ήταν η απαίτηση του Pitt για ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για να καλύψει το ιστορικό σωματικής και συναισθηματικής κακοποίησης της Jolie και της οικογένειάς τους”.

Λέει μια πηγή που γνωρίζει την κατάσταση: “Η Angie λέει ότι ο Brad την ξεζουμίζει – αλλά φαίνεται ότι εκείνη θέλει να τον ξεζουμίσει. Ωστόσο, ο Brad όχι μόνο δεν θέλει να καταστρέψει την πρώην του, αλλα φαίνεται ότι έχει σκύψει το κεφάλι για να στηρίξει την Angie και να τη βοηθήσει οικονομικά, παρά το γεγονός ότι φαίνεται να είναι τόσο εκδικητική”, πρόσθεσε η πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα