Amy Schumer: Ο λόγος που αφαίρεσε τα fillers της

Η Amy Schumer αποφάσισε να αφαιρέσει τα fillers της και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός.

Η Αμερικανίδα κωμικός και ηθοποιός αποτελεί μια διασημότητα που δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τα ζητήματα που την απασχολούν. Ένα από τα βασικότερα θέματα, για τα οποία εκφράζει τις απόψεις της, είναι το body positivity και συγκεκριμένα οι πλαστικές επεμβάσεις.

Naomi Campbell: Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της

“Δεν κρίνω κανέναν

που κάνει πλαστικές. Θεωρώ πως η βιομηχανία γύρω από αυτές και το ότι σε ενθαρρύνουν να τις κάνεις χωρίς ποτέ να είναι αρκετές – αυτό νομίζω ότι είναι κακό. Δεν πιστεύω ότι κάνει καλό στον κόσμο” είχε δηλώσει το 2014.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amyschumer

Τώρα λοιπόν η Amy Schumer είπε κάποια πράγματα για μια πρόσφατη προσωπική εμπειρία της. Πριν από κάποιο καιρό είχε προσθέσει υαλουρονικό στα ζυγωματικά της. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν την ικανοποίησε και την Κυριακή κατέληξε να τα αφαιρεί. Με αφορμή αυτήν την ενέργειά της, δημοσίευσε μια εικόνα από τη διαδικασία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Beckhams: Η χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία

“Προσπάθησα να γεμίσω. Όπως αποδείχθηκε, ήμουν ήδη γεμάτη. Δόξα τω Θεώ, μπορείς να τα αφαιρέσεις γιατί έμοιαζα με τη Maleficent” έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της και έκανε tag τη γιατρό της.

Οι έντονες φήμες ότι η Dua Lipa και ο Anwar Hadid χώρισαν

H δρ. LoGerfo μοιράστηκε με τη σειρά της τις δικές της σκέψεις. “Η χρήση δερματικών fillers μπορεί να γίνει υπέροχος τρόπος αντικατάστασης του χαμένου όγκου και να ενισχύσει το πρόσωπο, αλλά η θέση που θα μπουν είναι εξαιρετικά σημαντική” ανέφερε. “Το μέρος που ήταν τοποθετημένο το filler στην Amy δεν ήταν ιδανικό, οπότε το διαλύσαμε. Η διάλυση είναι μία πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία” πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jodi LoGerfo DNP, APRN, FNP-C (@drjlodnp)

Keywords
Τυχαία Θέματα