«Έχουν πει ότι προσπάθησα να μείνω έγκυος με εξωσωματική, ενώ δεν ισχύει»

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», η Κατερίνα Τσάβαλου παραχώρησε σήμερα (28/12) μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

H γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα επαγγελματικά της , στον σύζυγό της και τα social media, ενώ είπε, ακόμη, πως στο παρελθόν είχαν αναφέρει σε μια εκπομπή πως η ίδια προσπαθούσε να κάνει παιδί μέσω εξωσωματικής, ενώ δεν ισχύει.

Αρχικά,

η ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να κλείσει κάποια από τα social media της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω κλείσει όλα τα social media. Όταν γέννησα, είχα πιεστεί πολύ γιατί αν τύχαινε να ανεβάσω κάποια φωτογραφία με πρησμένη κοιλιά, με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος, ενώ είχα σπαστική κολίτιδα».

Στη συνέχεια, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε ποιο είναι το ποιο ακραίο πράγμα που έχει γραφτεί για εκείνη, η Κατερίνα Τσάβαλου ανέφερε: «Δεν έχει γραφτεί κάτι. Μια φόρα, είχαν πει σε μια εκπομπή πως προσπάθησα να μείνω έγκυος μέσω εξωσωματικής. πράγμα που δεν ισχύει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έβλεπα τα θετικά σχόλια στα βίντεο και μου προκαλούσαν ικανοποίηση»

Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη για το ειδύλλιο με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη -«Ελεύθερη είμαι, δεν έχω κανένα πρόβλημα»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ολοκληρώθηκε η απολογία του -Ελεύθερος υπό όρους ο παρουσιαστής

Keywords
Τυχαία Θέματα