Alessandra Ambrosio: Σωσίας της η 15χρονη κόρη της Anja

20:34 3/1/2024 - Πηγή: InStyle

H Alessandra Ambrosio και η 15χρονη κόρη της γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά με στιλ. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η ομοιότητα της 42χρονης Βραζιλιάνας με την Anja, που μοιάζει να είναι σωσίας της μαμας της.

Το μοντέλο και η κόρη της υποδέχθηκαν το νέο έτος φορώντας λαμπερά μίνι φορέματα ενώ παρακολουθούσαν τα πυροτεχνήματα από την παραλία.

Δείτε αυτή
τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Μαμά και κόρη ήταν συντονισμένες με φορέματα στο χρώμα της σαμπάνιας και της άμμου επιδεκνύοντας τα ψηλά πόδια τους. Η Ambrosio όπως και η έφηβη γέμισαν τον λογαριασμό τους στο Instagram με φωτογραφίες από το λαμπερό πάρτι όπου ήταν παρούσες, με τις δυο τους να εντυπωσιάζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anja Ambrosio Mazur (@anjaambrosiom)

Η Anja ανέβασε επιπλέον φωτογραφίες χωρίς τη διάσημη μαμά της δείχνοντας ότι είναι έτοιμη να ακολουθήσει τα βήματά της στο μόντελινγκ, παίρνοντας σέζι πόζες και κοιτάζοντας σαγηνευτικά τον φακό.

Η Alessandra Ambrosio είναι περισσότερο γνωστή ως ένας από τους “Αγγέλους” της Victoria’s Secret. Το 2012 το περιοδικό Forbes τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, με εισόδημα 6 εκατομμύρια δολάρια σε μια χρονιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anja Ambrosio Mazur (@anjaambrosiom)

Το 2005 έγινε ζευγάρι με τον Αμερικανό επιχειρηματία Jamie Mazur. Αρραβωνιάστηκαν τρία χρόνια αργότερα και απέκτησαν δύο παιδιά: την Anja Louise Ambrosio Mazur και τον Noah Phoenix Ambrosio Mazur. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, τον Μάρτιο του 2018.

Το 2020, η Ambrosio πολιτογραφήθηκε Αμερικανίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα