Al Pacino: Θα πρωταγωνιστήσει σε video clip του ράπερ Bad Bunny

21:00 25/8/2023 - Πηγή: InStyle

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six, ο θρύλος του Χόλιγουντ Al Pacino και ο hip-hop καλλιτέχνης που ακούει στο όνομα Bad Bunny, θα συνεργαστούν στη δημιουργία ενός βίντεο κλιπ σε ένα από τα hot εστιατόρια της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο 83χρονος ηθοποιός εθεάθη χθες στο Carbone στο Noho για να πρωταγωνιστήσει στο κλιπ του ράπερ ο οποίος κλέβει τον τελευταίο καιρό την επικαιρότητα χάρη στη σχέση του με την Kendall Jenner, αλλά και για το έντονο μουσικό του αποτύπωμα.

Οι πληροφορίες του αμερικανικού μέσου αναφέρουν ότι το μουσικό

βίντεο είναι «σχετικό με γκάνγκστερ», το οποίο είναι λογικό δεδομένου ότι ο Pacino έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από κλασικά γκανγκστερικά έργα, όπως η τριλογία «Godfather», «Scarface», «Carlito’s Way», «Heat» και «Dog Day Afternoon»…

Kendall Jenner-Bad Bunny: Μπορεί ένα matchy outfit να επιβεβαιώσει μία σχέση;

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, έγινε πρόσφατα πατέρας καθώς η 29χρονη σύντροφός του Noor Alfallah έφερε στον κόσμο το παιδί τους, τον γιο τους Roman.

Ο Αλ Πατσίνο, είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών: το μεγαλύτερο η Julie Marie γεννήθηκε το 1989 και είναι ο καρπός του έρωτά του με τη δασκάλα υποκριτικής Jan Tarrant. Έχει αποκτήσει και τα δίδυμα, τον γιο του Son Anton και τη κόρη του Olivia Rose, με την ηθοποιό Beverly D’ Angelo. Δεν έχει ανέβει ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.

Al Pacino: Ρομαντικό ραντεβού με την 29χρονη σύντροφό του λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα