Jessica Alba: Ο σύζυγός της αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο χώρισαν κάποτε

15:28 25/8/2023 - Πηγή: InStyle

H Jessica Alba και ο σύζυγός της Cash Warren αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι και αυτοί δεν αντιμετώπισαν τα δικά τους προβλήματα στη σχέση τους μέχρι να φτάσουν στο σημείο να πουν το “I do.”

Ο παραγωγός ταινιών και συνιδρυτής του Pair of Thieves, Warren, 44 ετών, εμφανίστηκε σε podcast του iHeartPodcast και θυμήθηκε

ότι αυτός και η Alba, 42 ετών, “χώρισαν για λίγο τέσσερα χρόνια μετά τη σχέση μας” και αιτία ήταν η ζήλια.

“Όταν πρωτοξεκινήσαμε να βγαίνουμε, ζήλευα πολύ τους άλλους άντρες και την προσοχή που έπαιρνε από άλλους άντρες. Απλά δεν με έκανε να αισθάνομαι καλά”, θυμήθηκε, καθώς απαντούσε σε μια ερώτηση σχετικά με τη σχέση με μια σταρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

“Ήμουν πάντα ένα άτομο με αρκετή αυτοπεποίθηση στη δική μου [ζωή], περπατούσα το δικό μου μονοπάτι και ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος εκεί, και το επόμενο πράγμα που ξέρεις είναι ότι κοιτάζω ψηλά και νιώθω συνέχεια ζήλια”.

Και συνέχισε: Έλεγα: Μισώ να νιώθω έτσι. Δεν με κάνει να αισθάνομαι καλά και ξέρω ότι δεν σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Και χωρίσαμε έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Χωρίσαμε. Ήταν η ζήλια. Είχα μετατραπεί σε μ@λ#$@, και έτσι χωρίσαμε“.

Ο Warren είπε ότι κατά τη διάρκεια του διαστήματος που αυτός και η Jessica Alba ήταν χωριστά, υποσχέθηκε στον εαυτό του να βρει “έναν πιο παραγωγικό τρόπο” για να διοχετεύσει αυτή την ενέργεια αν ξαναρχίσουν τη σχέση τους.

Ο Warren συνέχισε λέγοντας ότι θεωρεί τον εαυτό του ως τον “μεγαλύτερο θαυμαστή” της Alba και ότι ποτέ δεν είχε “μούτρα απέναντί της επειδή δούλευε σκληρά.”

“Αν μη τι άλλο, όταν βρεθήκαμε μαζί της έλεγα: Μην κάνεις θυσίες. Ακολούθησε τα πάθη σου, ακολούθησε την καριέρα σου, μην κάνεις θυσίες επειδή νιώθεις άσχημα που αφήνεις τα παιδιά γι’ αυτήν ή για εκείνη την εβδομάδα“, είπε. “Τελικά θα μεγαλώσουν και θα ξεχάσουν το γεγονός ότι έλειψες αυτές τις τρεις ή αυτές τις πέντε ημέρες.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

Ο Warren πρόσθεσε: “Προσπάθησα να είμαι καλός συμπαίκτης από αυτή την άποψη. Δεν ενδιαφέρομαι για τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είμαι σταρ, δεν είμαι διάσημος, δεν είμαι ηθοποιός, δεν προσπάθησα ποτέ να γίνω ηθοποιός. Την παροτρύνω, την αφήνω να κάνει τα δικά της και με τα χρόνια έχω γίνει πιο άνετος μ’ αυτό“.

Ο Warren και η Alba έχουν τρία παιδιά: τον γιο Hayes, 5 ετών, και τις κόρες Haven, 12 ετών, και Honor, 15 ετών. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Fantastic Four το 2004. Αρραβωνιάστηκαν το 2007 και κλέφτηκαν το 2008, όταν η Alba ήταν έγκυος στην Honor.

Keywords
Τυχαία Θέματα