Adam Sandler: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ – H Margot Robbie η νεότερη στη λίστα

22:30 9/3/2024 - Πηγή: InStyle

O Adam Sandler βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους 10 καλύτερα αμειβόμενους ηθοποιούς του Χόλιγουντ το 2023, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Forbes.

Ο Sandler, διάσημος για τους ρόλους του στις ταινίες “Ο νερο-κουβαλητής” και “Ένας τραγουδιστής για τον γάμο μου”, συγκέντρωσε συνολικά 73 εκατ. δολάρια χάρη στην επιτυχία της περιοδείας του stand-up κωμωδίας και της ταινίας του Netflix, Πρόσκληση για φόνο 2, το 2023.

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Sandler (@adamsandler)

Το ετήσιο εισόδημα του 57χρονου σταρ ξεπέρασε αυτό της σταρ της Barbie Margot Robbie, της δεύτερης υψηλότερα αμειβόμενης, της οποίας ο ετήσιος μισθός ανήλθε σε 59 εκατ. δολάρια.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Robbie ήταν επίσης παραγωγός στο καλοκαιρινό blockbuster, το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρεία παραγωγής της, LuckyChap. Η ηθοποιός, 33 ετών, είναι η νεότερη στη λίστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@barbie)

Ο Tom Cruise ήρθε τρίτος αφού εξαργύρωσε το τελευταίο Mission: Impossible, κερδίζοντας 45 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι.

Ο συμπρωταγωνιστής της Barbie, Ryan Gosling, 43 ετών, κατέλαβε την τέταρτη θέση στη λίστα, μαζί με τον Matt Damon, 53 ετών, με αμφότερους να κερδίζουν 43 εκατ. δολάρια (33,6 εκατ. λίρες).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mission: Impossible (@missionimpossible)

Η επιτυχημένη κωμωδία της Greta Gerwig για την κούκλα Mattel συνεισέφερε περισσότερα από 80 εκατομμύρια λίρες στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, Warner Bros, και απέφερε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το Forbes.

Η Jennifer Aniston, 55 ετών, η οποία συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Sandler στην ταινία “Πρόσκληση για φόνο 2” όπως και στην πρώτη ταινία, κέρδισε την έκτη θέση με έσοδα 42 εκατ. δολάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Sandler (@adamsandler)

Η Aniston και η Robbie είναι οι μόνες δύο γυναίκες που περιλαμβάνονται στη λίστα του Forbes.

Ο ήρωας δράσης Jason Statham, 56 ετών – ο μόνος Βρετανός ηθοποιός που μπήκε στη λίστα – και ο Leonardo DiCaprio, 49 ετών, συγκέντρωσαν και οι δύο 41 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι, κερδίζοντας από κοινού την έβδομη θέση.

Στο μεταξύ, ο Ben Affleck, 51 ετών, ο οποίος εκτελεί χρέη διευθύνοντος συμβούλου στο στούντιο Artists Equity, το οποίο ίδρυσε μαζί με τον Damon, κέρδισε 38 εκατομμύρια δολάρια.

Στη δέκατη θέση βρίσκεται ο Denzel Washington με 24 εκατ. δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα