Kylie Jenner: “Χρειάζομαι χρόνο για να νιώσω ξανά ο εαυτός μου μετά την εγκυμοσύνη”

20:30 9/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kylie Jenner μίλησε στην εφημερίδα “New York Times” και αποκάλυψε πώς η ίδια βιώνει τη μητρότητα. Μάλιστα, δε δίστασε να μιλήσει για την κατάθλιψη που βίωσε μετά τον τοκετό.

“Χρειάζομαι λίγο χρόνο αφού γεννήσω ένα μωρό για να νιώσω ξανά ο εαυτός μου”, δήλωσε η ιδρύτρια της Kylie Cosmetics. “Μετά, παίρνεις το σώμα σου πίσω. Αν και πολλές φορές μπορεί να συνειδητοποιήσεις πώς οι τάσεις στον σωματότυπο έχουν αλλάξει.”

Στην ίδια συνέντευξη, η αδελφή

της Kendall Jenner αναφέρει ότι νιώθει προστατευτική απέναντι στην κόρη της Stormi, αφού μεγαλώνει στο επίκεντρο της δημοσιότητας και αυτό πολλές φορές είναι δύσκολο.

@gala.fr #kyliejenner #stormi #stormiewebster #jacquemus #tiktokfashion ♬ I’m Into You – Jennifer Lopez

“Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό”, είπε η Jenner στον δημοσιογράφο των NYT όταν η κόρη της μπήκε ξαφνικά στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της. Η Kylie ζήτησε στον δημοσιογράφο να αφαιρέσει οποιαδήποτε αποσπάσματα από την Stormi.

“Είναι αθώα”, συνεχίζει η Jenner. “Μπαίνει εδώ και δεν ξέρει ότι κάνουμε συνέντευξη και μετά θα δει αυτά τα αποσπάσματα δημοσιευμένα και είναι 6 ετών. Είναι δική μου ευθύνη να την προστατεύσω” είπε η Jenner.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Jenner μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στο Instagram Story της από τα αξιολάτρευτα πορτρέτα που είχε ζωγραφίσει η κόρη της. Τα σχέδια απεικόνιζαν ένα σχέδιο της Kylie και ένα σχέδιο της Stormi. “Τα πορτρέτα της Stormi”, έγραψε η Jenner στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Jenner είναι μητέρα της Stormi, 6 ετών, και του Aire, 2 ετών, τους οποίους μοιράζεται με τον πρώην σύντροφό της Travis Scott, 32 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα