A$AP Rocky: Έχει αδυναμία στις τσάντες και η συλλογή του είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

Οι γυναίκες celebrities μπορεί να είναι γνωστές για πολλά πράγματα stylewise όπως η λάμψη τους στο κόκκινο χαλί, οι street style εμφανίσεις τους… και η αγάπη τους για τις ακριβές, επώνυμες τσάντες.

Ωστόσο, υπάρχει ένας άντρας που ανατρέπει τα δεδομένα και κάνει τις γυναίκες να αναστενάζουν με τα εκκεντρικά του αξεσουάρ – ο A$AP Rocky. Με το μοναδικό του στιλ και την συλλογή του από τσάντες, ο ράπερ αποδεικνύει ότι οι άντρες μπορούν να είναι εξίσου στιλάτοι με τις γυναίκες!

Πλεκτή
Shopper

Ο A$AP Rocky με τρομερή άνεση έχει σετάρει το κοστούμι του με μια τσάντα Bottega Veneta σε lime χρώμα, αποδεικνύοντας ότι η εμβληματική τσάντα είναι ιδανική για εμφανίσεις τόσο βραδινές, όσο και πιο casual .

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mrsawge (@mrsawge15)

Τσάντα-Γιλέκο

Μια τσάντα ζώνη που μοιάζει με γιλέκο; Αυτή η επιλογή δείχνει πόσο προχωρημένος είναι ο A$AP Rocky στον τομέα «μόδα». Συνδυάζει λειτουργικότητα και άποψη με μοναδικό τρόπο και γίνεται το must have των ταξιδιών και όχι μόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (Very Important People) (@remember.vip)

Rihanna-A$AP Rocky: Οικογενειακό δείπνο με τον γιο τουςBabriecore XL

Η ροζ XL shopper είναι μια τσάντα που μπορεί να χωρέσει τα πάντα και να κάνει και δήλωση. Γιατί μετά από τόσα χρόνια, παραμένει το ίδιο cool όταν ένας άντρας ντύνεται στα ροζ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robbie (@papculture)

Μεταλλικό Backpack

Αν ψάχνετε για κάτι πιο λαμπερό, το μεταλλικό backpack του A$AP Rocky είναι η ιδανική επιλογή. Με την απαραίτητη λάμψη και την πιο νεανική διάθεση, αποτελεί τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Strapped Archives (@strappedarchives)

Κίτρινος Φάκελος

Ο κίτρινος φάκελος από την άλλη, είναι η απόλυτη επιλογή για μια βραδινή έξοδο ή για ένα office look με λίγο χιούμορ. Μεγάλος σε μέγεθος και με επίσης μεγάλη επίδραση, η μίνιμαλ τσάντα του ράπερ γίνεται η νέα μας εμμονή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STRAPPED! (@strappedent)

Νάιλον XL Μπανάνα

Είναι η τέλεια προσθήκη στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Η άλλοτε γνωστή ως μπανάνα, είναι ευρύχωρη και πρακτική και πολύ, μα πολύ στιλάτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη fashion101 (@1hunnid2022)

Ο αγαπημένος της Rihanna αποδεικνύει ότι η μόδα δεν έχει φύλο. Με τη μοναδική του συλλογή από τσάντες, αναδεικνύει τη σημασία των αξεσουάρ στον κόσμο της μόδας.

Body Possitivity: H Rihanna φόρεσε ένα μίνι φόρεμα που αναδείκνυε τέλεια τις καμπύλες της

Keywords
Τυχαία Θέματα