9 looks που αποδεικνύουν ότι η Emili Sindlev είναι η νέα Carrie Bradshaw

13:00 19/4/2022 - Πηγή: InStyle

…και όχι, η παρατήρηση αυτή δεν στέκεται μόνο στα ξανθά κατσαρά μαλλιά! Χρώματα, συνδυασμός διαφορετικών στιλ σε ένα τρελό outfit και πάθος για τη μόδα, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που ενώνουν την Emili του τώρα και την Carrie του τότε. Μέσα από μοναδικούς, πρωτότυπους συνδυασμούς και αυθεντικό στιλ που δεν αντιγράφεται εύκολα, οι δύο γυναίκες κατάφεραν να γίνουν fashion icons που εμπνέουν με τα looks τους και δίνουν ιδέες σε μας που λατρεύουμε τα χρώματα, τις λάμψεις

και τα «πειραγμένα» outfits. Και μπορούμε να πούμε με ευκολία ότι Emili Sindlev είναι η νέα Carrie Bradshaw.

@emilisindlev

Μίνι φορέματα που κάνουν statement: η Carrie του Sex and the City μας είχε συνηθίσει σε τέτοια looks και να, που βρήκαμε τη σύγχρονη fashion influencer που μας τη θυμίζει υπερβολικά. Η Emili λατρεύει εξίσου τα φορέματα με prints και πόσο μάλλον, αυτά που έχουν πάνω τους το κάτι extra.

@emilisindlev

Λαμπερά headpieces: όπως ένα μαντήλι με πούλιες στα μαλλιά, δεμένο σαν μπαντάνα. Τα δύο fashion girls έχουν ιδιαίτερη αδυναμία σε ότι λάμπει και σε ότι στολίζει το κεφάλι με τρόπο μοναδικό.

@emilisindlev

Μίνι suits: πάντα είχαμε την απορία… πως θα ντυνόταν η Carrie Bradshaw αν ζούσε στο σήμερα και είχε την ηλικία της Emili Sindlev; Υποθέτουμε με μίνι suits που θα είχαν αυτό το κάτι παραπάνω, το οποίο πάντα αναζητά η Carrie. Όπως ο συγκεκριμένος υπερβολικός γιακάς.

13 ανοιξιάτικες εμφανίσεις αλά Carrie Bradshaw για να φορέσετε τώρα@emilisindlev

Βραδινά αστραφτερά μίντι: με το blink στοιχείο να κυριαρχεί, με χρώμα πάντα και με fresh ανέμελα μαλλιά. Η Emili Sindlev δίνει το τέλειο inspo για μια γιορτινή περίσταση στην οποία θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε χωρίς κόπο. Φυσικά, ένα τέτοιο look δεν στέκεται χωρίς τα απαραίτητα statement αξεσουάρ.

@emilisindlev

Prints παντού: πιθανότατα είναι λίγες οι φορές που θα θυμάστε την Carrie Bradshaw με μονοχρωμίες ή ασπρόμαυρα outfits. Τόσο τα ζωντανά της σύνολα, όσο και τα printed looks έμειναν στην ιστορία της μόδας και η Emili μας βγάζει σε μεγάλο βαθμό την ίδια αύρα.

@emilisindlev

Casual με βραδινά μαζί: το mix&match των διαφορετικών στιλ είναι χαρακτηριστική υπογραφή της Carrie, αλλά και της Emili. Ένα τέτοιο σύνολο, συνδυασμένο πάντα με ψηλοτάκουνα mules είναι η επιτομή του day-to-night outfit και αποτελεί το απόλυτο fashion inspο για οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

@emilisindlev

Καυτά μίνι: σε σορτς ή και φούστες, όπως και να έχει η Emili και η Carrie τα λάτρεψαν και τα αποθεώσαν. Πάντοτε ωστόσο, φρόντιζαν να συνδυάζουν τα μίνι με κάτι ιδιαίτερο και να αποφεύγουν τα κλασικά denim κομμάτια. Η μόδα θέλει τρέλα και είναι κρίμα, να φοράμε βαρετά ρούχα.

@emilisindlev

Cowboy look: θυμάστε τη σκηνή; Η Carrie συναντάει τον Mr Big σε ένα πάρτι δίπλα στην παραλία, στο οποίο φοράει cowboy καπέλο και strapless τοπ που αναδεικνύει τους κοιλιακούς της. Η Emili Sindlev φέρνει το συγκεκριμένο look στο σήμερα και το συνδυάζει με denim wide leg παντελόνι και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

@emilisindlev

Α μίντι φούστα: με cropped ζακετάκι και mules. Θα μπορούσαμε άνετα να μπερδέψουμε τα δύο fashion icons, αφού η ομοιότητα είναι φανταστική και δεν ξέρουμε ποια από τις δύο λατρεύουμε περισσότερο. Έχετε ακόμα αμφιβολία για το ότι η Emili είναι η δική μας Carrie Bradshaw;

Keywords
Τυχαία Θέματα