Η Jessica Simpson αγαπάει το σώμα της και δεν φοβάται να το πει!

09:57 19/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Jessica Simpson είχε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες με το σώμα της, όμως αυτές ανήκουν πια στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’00, η 41χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας αντιμετώπισε έντονη κριτική για την εμφάνισή της. Τα media την αποκαλούσαν ‘υπέρβαρη’ και οι παπαράτσι την απαθανάτιζαν σε άχαρες στιγμές της. Ο κόσμος ακολούθησε παρόμοια συμπεριφορά και της έκαναν πολύ bullying, οδηγώντας την σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Φτάνοντας στο σήμερα, η Jessica είναι πιο δυνατή από ποτέ και αγνοεί τις κακόβουλες κριτικές.

Η Jessica Simpson μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τον αλκοολισμό Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Πριν από λίγες ημέρες, η Jessica Simpson έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ‘People’. Μίλησε για τη στάση της απέναντι στο body positivity κίνημα.

“Είναι δύσκολο να μην εστιάζεις στα ψεγάδια σου, αλλά τα πράγματα αλλάζουν στην κοινωνία μας. Και αυτό είναι τέλειο, γιατί επιτέλους κάθε σώμα επικροτείται”, ξεκίνησε λέγοντας. “Δημιούργησα μια συλλογή ρούχων, η οποία απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες. Αντιλαμβάνομαι το πως νιώθουν γιατί τα κιλά μου έχουν ανεβοκατέβει πολλές φορές”, εξήγησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

“Πάντα προσπαθούσα να αγαπώ το σώμα μου. Το γεγονός ότι γέννησα τα παιδιά μου, φαίνεται εξωπραγματικό… είναι απίστευτο το τι μπορεί να καταφέρει το γυναικείο σώμα!”, πρόσθεσε. “Αποδέχομαι ολοκληρωτικά τον εαυτό μου και προσπαθώ να είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται για τη ζωή μου”, αποκάλυψε η Jessica. Είπε επίσης ότι η μόνη περίοδος που πραγματικά δεν ένιωθε καλά με τα κιλά της, ήταν οι μήνες ακριβώς μετά τη γέννα.

“Πριν από λίγο καιρό κατάφερα να φορέσω bikini και να αισθανθώ καλά κάνοντάς το. Ήταν τέλειο που πέτυχα τον στόχο μου, μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα λίγο, κιόλας. Φοβόμουν ότι δεν θα το πετύχαινα, αφού είχα παχύνει αρκετά. Είμαι υπερήφανη για τον εαυτό μου ως γυναίκα και μου αξίζει να νιώθω καλά τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Όταν αυτά τα δυο κουμπώνουν, τότε δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορούμε να καταφέρουμε”, ολοκλήρωσε η μητέρα τριών παιδιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Keywords
Τυχαία Θέματα