7 ιδέες μακιγιάζ των πιο εντυπωσιακών celebrities – είναι ιδανικά για το γραφείο

21:31 25/2/2024 - Πηγή: InStyle
Αν έχετε βαρεθεί να κάνετε το ίδιο μακιγιάζ κάθε μέρα σας έχουμε 7 απίθανες προτάσεις που είδαμε σε μερικές από τις πιο stylish celebrities.

Το μακιγιάζ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μέσο για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Ποια θέλει όμως να ασχολείται πάνω από 10 λεπτά κάθε πρωϊ για να δημιουργεί ευφάνταστα looks; Γι’ αυτό λοιπόν εμείς συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα κλασικά μακιγιάζ που είδαμε από τις celebrities, τα οποία μπορείτε να αντιγράφετε κάθε πρωϊ. Και τι σημαίνει “κλασικό” μακιγιάζ; Μιλάμε για τα

φυσικά χρώματα, τους απαλούς τόνους, τις διακριτικές φωτεινές αποχρώσεις, αλλά και τα κόκκινα χείλη.

Cat eyes και ροδοκόκκινα χείλη View this post on Instagram

A post shared by Nina Park 박니나 (@ninapark)

Να ένας go-to συνδυασμός που αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Σημειώστε ότι η βάση είναι ανάλαφρη ώστε να διαφαίνονται τυχόν φακίδες ενώ τα φρύδια είναι μεν επιμελημένα αλλά με ένα effortless στιλ.

Colour pop View this post on Instagram

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Ένα ζωηρό κραγιόν που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα είναι τέλειο για καθημερινές σας εμφανίσεις, αρκεί να το συνδυάζετε με λαμπερά μήλα και διακριτικό μακιγιάζ στα μάτια.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Park 박니나 (@ninapark)

Ουδέτερα View this post on Instagram

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Οι nude αποχρώσεις με μία glam πινελιά είναι πάντα… Instyle. Για την ακρίβεια αποτελούν τον ορισμό της εντυπωσιακής εκδοχής του no makeup makeup.

Μπορντό χείλη View this post on Instagram

A post shared by Nina Park 박니나 (@ninapark)

Συνδυάστε τα με μία σαμπανί ιριδίζουσα σκιά και μπρονζέ μήλα και θα έχετε ένα υπέροχο μακιγιάζ που είναι ιδανικό και κάθε στιγμή της μέρας.

Latte Μακιγιάζ View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα