Η Binance παρουσιάζει τον δικό της πάροχο πληρωμών κρυπτονομισμάτων Bifinity

11:25 8/3/2022 - Πηγή: Fortune

Την είσοδο την αγορά της θυγατρικής της Bifinity, ενός παρόχου πληρωμών από fiat-to-cryptocurrency, ανακοίνωσε το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance.

Σημειώνεται πως η υπηρεσία Bifinity υποστηρίζει  50 κρυπτονομίσματα και όλες τις κύριες μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζικών καρτών.

Η χρήση των API Bifinity θα επιτρέψει στους  σημερινούς και δυνητικούς συμμετέχοντες στην αγορά κρυπτονομισμάτων να αποκτήσουν πρόσθετα «σημεία  εισόδου». Σύμφωνα με

την πρόεδρο του Bifinity, Helen Hai, «καθώς η βιομηχανία των crypto και η οικονομία του Web3 συνεχίζουν να αναπτύσσονται, βλέπουμε μια αύξηση της ζήτησης για τη δημιουργία καναλιών ανταλλαγής fiat-to-crypto, κάτι που αναμένεται να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της παραδοσιακής χρηματοοικονομικής βιομηχανίας και της οικονομίας κρυπτονομισμάτων. Η Binance στοχεύει να αυξήσει την ελευθερία κυκλοφορίας του χρήματος σε όλο τον κόσμο. Με την κυκλοφορία του Bifinity, στοχεύουμε να επιταχύνουμε την επικρατούσα υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων».

Η Binance λέει ότι η θυγατρική Bifinity θα συνεργαστεί με κορυφαίους παρόχους πορτοφολιών κρυπτονομισμάτων και πλατφορμών blockchain όπως οι Safepal και Ziliqa. Στόχος: να προσφέρει στη βάση χρηστών βολικές λύσεις για συναλλαγές fiat.

To άρθρο Η Binance παρουσιάζει τον δικό της πάροχο πληρωμών κρυπτονομισμάτων Bifinity δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα