Ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy K zoom

Η Samsung ανακοίνωσε το camera-phone της για φέτος. Ο λόγος για το Galaxy K zoom, μία συσκευή με εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες και αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά για όσους ψάχνουν μία πολύ καλή φωτογραφική μηχανή με δυνατότητες smartphone.
Έρχεται εξοπλισμένο με αισθητήρα BSI CMOS στα 20.7MP και μέγεθος 1/2,3″, Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS), xenon flash

και LED flash, διάφραγμα φακού f/3,1-6,3, οπτικό zoom 10x και εγγραφή βίντεο ανάλυσης 1080p. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 2MP.

Στα αμιγώς τεχνικά χαρακτηριστικά της υπόλοιπης συσκευής, συναντάμε μία οθόνη Super AMOLED 4.8 ιντσών και ανάλυσης 720p, εξαπύρηνο επεξεργαστή της Samsung τον Hexa χρονισμένο στο 1.3GHz quad + 1.7GHz dual με δυνατότητα λειτουργίας και των έξι πυρήνων ταυτόχρονα υπό προϋποθέσεις. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM ενώ ενσωματώνει και Wi-Fi n, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, 4G/LTE και φυσικά microUSB. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης του περιεχομένου σας είναι 8GB και αν σας φαίνεται ανεπαρκής, μπορείτε να τον αυξήσετε χρησιμοποιώντας κάρτες microSD. H μπαταρία του είναι 2430mAh και έρχεται με Android 4.4 KitKat.
Προς το παρόν τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας δεν γνωρίζουμε. Πώς σας φαίνεται το συγκεκριμένο “υβρίδιο”;

Keywords
Τυχαία Θέματα