Planetside 2: Θα το δούμε πιθανών στο PS4 μέσα σε έξι μήνες

Το Planetside 2 έχει οριστεί να ξεκινήσει κάποια στιγμή φέτος για το Playstation 4, και σύμφωνα με τον art director Tramell Isaac, πιστεύει ότι το παιχνίδι θα είναι έτοιμο μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Επιβεβαιώθηκε ότι το παιχνίδι θα τρέχει στα 60 fps, στις αρχές Ιουνίου στην Electronic

Entertainment Expo στο Λος Άντζελες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Sony είπε ότι το Planetside 2 θα είναι παρόμοιο με την αρχική εκδοχή του PC, αλλά οπτικά ενισχυμένο.

“Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λειτουργήσουν ακόμα. Ο κώδικας, τα γραφικά και οι διακομιστές λειτουργούν μια χαρά. Έχουμε εστιάσει κυρίως στο UI και την διαμόρφωση για το Dualshock 4. Είμαστε σε καλό σημείο. Θα πρέπει να δείτε το Planetside 2 για PS4 μέσα στους επόμενους 6 μήνες.”

“Για την ορθή ανάπτυξη ενός shooter, τα fps είναι ο βασιλιάς. Δουλεύοντας με μια κονσόλα είναι πολύ πιο εύκολο, επειδή έχουμε μια συνεπή πλατφόρμα που ξέρουμε ότι θα είναι το ίδιο για κάθε gamer και σπίτι. Γνωρίζοντας ότι ο καθένας θα έχει ουσιαστικά την ίδια εμπειρία, είναι μια βελτίωση σε σχέση με την έκδοση για PC στα σίγουρα.”

“Η μόνη διαφορά μεταξύ του υπολογιστή και του PS4 θα είναι το controller.”

Αν και η έκδοση του παιχνιδιού για το PS4 είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014, ο Tramell διαβεβαίωσε ότι η Sony εργάζεται σκληρά προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση απελευθέρωση του παιχνιδιού.

“Ο χρόνος δεν είναι ποτέ με το μέρος μας…”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Planetside 2 μείνετε συντονισμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα