Γνωρίστε το Vane

Πάντα, λατρεύουμε να γνωρίζουμε νέες φιλόδοξες game developing ομάδες με νέα έξοχα projects. Μία από αυτές τις ομάδες λοιπόν είναι και η Friends & Foes.

Η εταιρεία αυτή δημιουργήθηκε από πέντε προγραμματιστές, από τους οποίους, δύο εργάστηκαν για την ανάπτυξη του The Last Guardian

της Team Ico και οι άλλοι τρεις για την ανάπτυξη παιχνιδιών, όπως του Battlefield 3 & του Bionic Commando. Μάλιστα ανακοίνωσε και το πρώτο της παιχνίδι, που είναι το Vane, ένα open-world fantasy adventure game, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα μικρό παιδί με μια περίεργη ικανότητα, που είναι εγκλωβισμένο σε έναν παράξενο κόσμο. Μεγάλο μέρος του gameplay θα βασίζεται στο μυστήριο και την εξερεύνηση, ενώ να σημειωθεί ότι το Vane έχει υιοθετήσει πολλά στοιχεία από τα Shadow of the Colossus & το Journey.

Επίσης η Friends & Foes εργάζεται και σε άλλο ένα project, το Dangerous Men, το οποίο βασίζεται σε παλιές αστυνομικές ταινίες των 80′s. To Vane έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής μόνο για PC, ενώ στο μελλόν θα ανακοινωθούν και άλλες πλατφόρμες.

Keywords
Τυχαία Θέματα