Lego Marvel Super Heroes Review

Και οι σούπερ ήρωες παίζουν με τουβλάκια Lego.

Το Lego Marvel Super Heroes δημιουργήθηκε από την TT Games και κυκλοφόρησε από την Warner Bros. Interactive

Entertainment για τα PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PlayStation 4, Xbox One και Microsoft Windows. Στο Nintendo 3DS και στο PS Vita θα το βρείτε με το όνομα Lego Marvel Super Heroes: Universe In Peril. Διαθέτει περίπου 150 χαρακτήρες της Marvel και είναι ιδανικό για να διασκεδάζουν οι μικροί μας φίλοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σανίδα του Silvel Surfer διαλύθηκε σε πολλά κομμάτια, τα λεγόμενα Cosmic Bricks τα οποία διαθέτουν τρομερή δύναμη. O Dr. Doom σχημάτισε μια ομάδα κακών για να μαζέψουν τα τούβλα, ώστε να κατασκευάσει την “Dr. Doom’s Doom Ray of Doom“. O Nick Fury τότε κάλεσε όλους τους ήρωες του κόσμου της Marvel για να σταματήσουν τους κακούς και να αποτρέψουν την κατασκευή της θανατηφόρας ακτίνας. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σχηματίσετε μοναδικές ομάδες, όπως για παράδειγμα Spiderman-Hulk, Sandman-Ironman ή Wolverine-Mr. Fantastic, προκειμένου να πετύχετε τον σκοπό σας. Οι χαρακτήρες ξεκλειδώνονται με την ολοκλήρωση κάθε επιπέδου και μπορείτε να συνδυάσετε καλούς και κακούς. Εξάλλου θα πρέπει να παίξετε κάθε επίπεδο ξανά, με διαφορετικούς ήρωες, αν θέλετε να μαζέψετε όλα τα collectibles. Από το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Stan Lee, ο εμπνευστής των ηρώων, που καλείστε να τον σώσετε από διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις. Όπως σε κάθε παιχνίδι της σειράς έτσι και σε αυτό θα γελάσετε με τις χιουμοριστικές ατάκες και τις γκάφες των ηρώων.

Ο τρόπος παιχνιδιού είναι εξαιρετικά απλός, χωρίς περίπλοκους συνδυασμούς κουμπιών και απαιτητικούς γρίφους. Να μην ξεχνάμε πως το παιχνίδι προορίζεται για τους μικρούς gamers που δεν έχουν πολλές απαιτήσεις, τόσο στα γραφικά όσο και στο gameplay. Το παιχνίδι απαρτίζεται από 15 επίπεδα και μια Lego έκδοση της Νέας Υόρκης που λειτουργεί σαν ανοικτού κόσμου χάρτης. Στην μεγαλούπολη μπορείτε να ολοκληρώσετε διάφορα side-quests και να τρέξετε σε αγώνες. Ακόμα σε ειδικές πλατφόρμες μπορείτε να αλλάξετε τους ήρωες σας και να βγάλετε οχήματα, από λεωφορεία και αυτοκίνητα μέχρι και ποδήλατο για τους πιο “πράσινους”. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να συνεργαστούν μέχρι και δύο παίχτες, ενώ σε κάθε πίστα είναι διαθέσιμοι έως και 3 ήρωες. Τα γραφικά δεν και το δυνατό σημείο του τίτλου, αλλά όπως προαναφέραμε δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Τέλος, υπάρχουν μερικά μικρά κολλήματα που μπορεί να σας απογοητεύσουν για λίγο, όπως τα environmental deaths ή οι ελλειπή οδηγίες για το τι να κάνετε μετά, όμως δεν είναι λόγος να αφήσετε το παιχνίδι.

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως ίσως μιλάμε για το καλύτερο Lego παιχνίδι, ενώ το IGN το βαθμολόγησε με 9/10. Σίγουρα θα περάσετε αρκετές ώρες διασκεδάζοντας με όλη την οικογένεια. Η ποικιλία σε χαρακτήρες είναι εντυπωσιακή και σίγουρα θα διασκεδάσετε με τα αστεία τους. Οι απλοί γρίφοι θα δοκιμάσουν τις ικανότητες των νεαρών gamer και θα τους κρατήσουν καθηλωμένους για ώρες.

Θετικά

- Το χιούμορ των χαρακτήρων.
- Ο απλός χειρισμός
- Η ποικιλία σε ήρωες

Αρνητικά

- Ελλειπή στοιχεία για την ολοκλήρωση των επιπέδων.
- Θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερα γραφικά

Ταυτότητα Παιχνιδιού

Βαθμολογία: 8 / 10
Πλατφόρμα που χρησιμοποιηθήκε για Review: Xbox 360
Είδος: Action-adventure
Κυκλοφορεί για: Xbox 360, PS3, PC, PS Vita, Nintendo 3DS
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15/11/2013
Εκδότρια εταιρία: Warner Bros. Interactive Entertainment
Εταιρία ανάπτυξης: TT GamesΔιάθεση για την Ελλάδα: Zegetron
Επίσημη ιστοσελίδα: http://marvelsuperheroes.lego.com

Keywords
Τυχαία Θέματα