Elysium περιγραφή

Βρισκόμαστε στο 2159 και η ανθρωπότητα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: στους πολύ πλούσιους που ζουν στον υπερσύγχρονο διαστημικό σταθμό Elysium και στους υπόλοιπους ανθρώπους που ζουν στον κατεστραμμένο, υπερκατοικημένο πλανήτη γη. Η υπουργός Rhodes (Jodi Foster) κάνει τα πάντα για να ενισχύσει τη σκληρή μεταναστευτική πολιτική και να εξασφαλίσει ότι τίποτα δε θα απειλήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής των πολιτών του Elysium. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι στη γη θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στον παράδεισο με όποιον τρόπο μπορούν. Όταν ένας

εργάτης, ο Max (Matt Damon), εκτίθεται σε υπερβολική ποσότητα ραδιενέργειας, αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή που μπορεί όχι μόνο να σώσει τον ίδιο, αλλά και να επιφέρει την ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο κόσμους.

Σκηνοθέτης
Νιλ Μπλόμκαμπ

Ο Nοτιοαφρικανός σκηνοθέτης Neill Blomkamp έχει ήδη ξεχωρίσει από το 2009 με το “District 9”, στο είδος της επιστημονικής φαντασίας. Το “Elysium” είναι η δεύτερη ταινία του ιδιαίτερου σκηνοθέτη που αυτή τη φορά συνεργάζεται με ένα πρωτοκλασάτο cast και γυρίζει την ταινία του σε μια από τις μεγαλύτερες χωματερές του κόσμου στην πόλη του Μεξικού.

Ηθοποιοί
Ματ Ντέιμον
Τζόντι Φόστερ

Επίσημη ιστοσελίδα: www.itsbetterupthere.com/site/

The post Elysium περιγραφή appeared first on busted.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα