Card Angel: Εφαρμογή απώλειας πιστωτικών καρτών

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στα Application Stores των διαφόρων λειτουργικών συστημάτων. Άλλες για διασκέδαση, άλλες για πληροφορίες και ενημέρωση και άλλες για ασφάλεια. Ασφάλεια που έχει να κάνει με την απώλεια του κινητού, μέχρι και το κλείδωμα φακέλων.

Μία νέα εφαρμογή ασφαλείας έκανε την εμφάνισή της στα αντίστοιχα “μαγαζιά” και η οποία, κατά την άποψή μας, μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη. Μία εφαρμογή διαφορετική από ό, τι έχετε συναντήσει μέχρι στιγμής αφού υπόσχεται να σας γλυτώσει

από άγχος, κόπο και χρόνο. Ο λόγος για την Card Angel η οποία αναπτύχθηκε από την Hercules Apps and Games, μια ομάδα Ελλήνων προγραμματιστών και μας βοηθάει σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας της πιστωτικής μας κάρτας.

Σε πολλούς, ίσως, έχει τύχει να χάσουν την πιστωτική τους κάρτα και έντρομοι να αρχίσουν την αναζήτηση των τηλεφώνων των αρμόδιων τμημάτων για την δήλωση της απώλειας. Αφού ψάχνετε για ώρα στο διαδίκτυο τα τηλέφωνα ή έχετε χρεωθεί (με υψηλές χρεώσεις φυσικά) καλώντας τις πληροφορίες καταλόγου Ελλάδος τις περισσότερες φορές αφού πρέπει να ακολουθήσετε και τις ηχογραφημένες οδηγίες και να περιμένετε στο ακουστικό σας μέχρι να συνδεθείτε. Με την εφαρμογή Card Angel, με τρεις απλές κινήσεις μέσω του smartphone σας, μπορείτε να δηλώσετε την απώλεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην εφαρμογή και να επιλέξετε το εικονίδιο της χώρας που βρίσκεται η τράπεζα στην οποία ανήκει η κάρτα. Στη συνέχεια επιλέγετε την τράπεζα μέσα από την λίστα με τις τράπεζες και αυτόματα πραγματοποιείται κλήση στο αρμόδιο τμήμα για απώλεια ή κλοπή πιστωτικών καρτών. Τόσο απλά. Το σημαντικότερο είναι ότι η υπηρεσία δεν χρειάζεται δεδομένα για να λειτουργήσει καθώς δεν απαιτείται σύνδεση στο ίντερνετ. Φυσικά, είναι δωρεάν και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε συσκευή με Android, iOS και Windows Phone.

The post Card Angel: Εφαρμογή απώλειας πιστωτικών καρτών appeared first on busted.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα