Νέες οθόνες LG Digital Signage

Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά Digital Signage οθονών με τεχνολογία υπέρυθρων ακτινών ‘IR Spread’, σε 42, 47 και 52 ίντσες.


H LG Electronics προσφέρει μια σύγχρονη λύση για κάθε επιχείρηση, παρουσιάζοντας τη νέα επαγγελματική οθόνη Ghost-Free

Μulti-Touch WT30. Ενσωματώνοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία υπέρυθρων ακτινών ‘IR Spread’, η επαγγελματική αυτή οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία θέασης, χαρίζοντας έτσι, την ευκαιρία σε κάθε επαγγελματία να παρουσιάσει τις υπηρεσίες και τις λύσεις του με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.


Πιο συγκεκριμένα και μέσω της υψηλής ακρίβειας ελέγχου των πολλαπλών κινήσεων, η αποκλειστική τεχνολογία αφής της LG επιτρέπει τη σχεδίαση καθαρών διαγώνιων γραμμών, προσφέροντάς στους χρήστες την απόλυτη Multi-Touch εμπειρία. Επιπλέον, και χάρη στη βελτιωμένη οθόνη αφής 10 σημείων (10 Point Multi Touch), το νέο επαγγελματικό monitor μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολλά άτομα ταυτόχρονα, αφού έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης πολλών σημείων σε μια στιγμή. Έτσι, μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες περιοχές αυξημένης κυκλοφορίας όπως είναι το μετρό αλλά και εκθεσιακοί χώροι, καθώς μπορεί να προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση σε περαστικούς οι οποίοι αναζητούν οδηγίες για να φτάσουν στον προορισμό τους ή επιθυμούν να ενημερωθούν για τα δρώμενα σε κάποιο σημείο της πόλης.


Ακόμη, διαθέτοντας ένα εξαιρετικά αξιόπιστο σύστημα αφής αποτρέπει τη σκόνη από το να εγκατασταθεί μεταξύ του πλαισίου αφής και του γυαλιού (dust-free) και έτσι, δεν απαιτείται η εγκατάσταση εξωτερικού καλύμματος προστασίας της οθόνης.


Επιπλέον, τα μοντέλα Ghost-Free Multi Touch Display WT30 διαθέτουν IPS Panel με χαμηλή θερμοκρασία οθόνης στην κανονική λειτουργία (standard mode) και ευρεία γωνία θέασης και προβολής ενώ το πρόβλημα του μαυρίσματος της οθόνης (blackening defect) που συχνά παρουσιάζεται σε συμβατικές επαγγελματικές οθόνες απουσιάζει πλήρως. Οι λειτουργίες Anti-Glare Coating (Προστασία από την αντανάκλαση), Ghost Free (Καθαρή εναλλαγή εικόνας) και 10 Point Multi Touch (Δυνατότητα ταυτόχρονης αναγνώρισης 10 σημείων αφής) αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά τη μοναδική συνεισφορά της LG στις επαγγελματικές οθόνες Digital Signage (Ψηφιακής Σήμανσης).


Η LG προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών βασιζόμενη στην καινοτομία, τον κομψό σχεδιασμό και την ‘έξυπνη’ τεχνολογία, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες κάθε επιχείρησης.


Keywords
Τυχαία Θέματα