Ζώδια: Πως θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Αυτό το τριήμερο σας προσγειώνει λίγο γιατί θα προσπαθήσετε να φανείτε αξιόπιστοι και πολύ σοβαροί σε αυτά που θέλετε να δείξετε ότι είστε. Για αυτό μπορεί να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να κάνει κάτι που θα σας βγάζει από τα όρια. Παρόλα αυτά το εσωτερικό υπόστρωμα δουλεύει και θα φανεί περισσότερο από άλλες φορές. Για αυτό παρόλη την προσπάθεια που θα υπάρχει για μια τυπική και σωστή παρουσία, μερικοί δεν θα κρατηθείτε και θα ορμήσετε προς τα έξω μη συμβιβαζόμενοι με τα μέτρα και τα σταθμά μιας κατάστασης. Κυρίως οι Κριοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα επαναστατήσετε με στόχο να πείτε τα πράγματα

με το όνομά τους.

ΚΡΙΟΣ

Αναγνωρίζετε την ανάγκη σας γενικά να κάνετε πράγματα περισσότερο για την οικογένεια σας. Η ιδιαιτερότητα που έχετε πάνω σε θέματα προσωπικών αρχών και κατευθύνσεων σας βοηθάει να απεγκλωβιστείτε πιο εύκολα από τα κομμάτια που δεν είναι αληθινά. Ο Αιγόκερως έχει έναν τρόπο να σας βάζει σε κάποιο προσωπικό καλούπι αλλά και να σας αλλάζει μερικές φορές τα φώτα με την αυστηρή κριτική του. Από το Σάββατο και μετά θα νιώσετε ότι υπάρχει ένα κλίμα ευφορίας και χαράς. Και κυρίως θα μοιραστείτε πιο εύκολα τις ιδέες και τις αντιλήψεις σας. Ένα ταξίδι που μπορεί να κάνετε με ένα πρόσωπο και κυρίως με Ζυγό ή Υδροχόο θα σας βγάλει από αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εντυπωσιάζεστε από κάποια αποτελέσματα τα οποία σίγουρα θα σας δώσουν μια γερή σπρωξιά για να ξεκολλήσετε από τα πολύ σταθερά σας δεδομένα. Η ειδικότητά σας είναι να αναζητάτε την ποιότητα και την σταθερότητα σε όλα τα θέματα και τώρα θα την βρείτε άμεσα. Από το Σάββατο και μετά θα ξεσηκωθείτε από καινούργιες θεωρίες και άτομα που έχουν μια νέα νοοτροπία, πιο ελεύθερη. Ίσως να κοντράρετε με έναν Υδροχόο που μπορεί να είναι υπερβολικά καινοτόμος για τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Αποφύγετε όμως τις αντιπαραθέσεις για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι και με χαλασμένη τη διάθεση. Οι φίλοι σας είναι σημαντικοί και θα χρειαστεί να τους υπερασπιστείτε όταν είναι ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στριμώχνεστε για λίγο γιατί χρειάζεστε αναγκαστικά την ωρίμανση και την εξειδίκευση σε κάποια θέματα. Ψάξτε για λύσεις αντί να κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Ενεργοποιηθείτε. Σταματήστε την φιλολογία και την πολυλογία για θέματα που μπορεί και να σας αφορούν άμεσα και μπείτε στην δράση. Έτσι θα καταλάβετε και θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας. Γενικά να προσέχετε την υγεία σας και κυρίως τα ψυχοσωματικά σας γιατί έχετε πολύ άγχος. Από το Σάββατο και μετά θα δείτε μεγάλες διαφορές πάνω σε καταστάσεις που σας αφορούν και ίσως τολμήσετε να πείτε και κάποια πράγματα με το όνομά τους. Είναι σημαντικό να κάνετε τις ιδέες σας πράξεις και κυρίως να απευθυνθείτε σε ένα πρόσωπο που σας καίει συναισθηματικά με το οποίο έχετε ένα κόλλημα και δεν έχει ανταποκριθεί όπως θα θέλατε. Όμως επειδή θα έχετε την ευχέρεια καλύτερης επικοινωνίας κυρίως με τον Παρθένο, Τοξότη και Υδροχόο, ίσως να τους απολαύσετε παραπάνω. Ο Αιγόκερως είναι δύσκολη σχέση και χρειάζεται ειδικό χειρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε ότι υπάρχει κόσμος που μπορεί να σας καταλάβει και να σας αφουγκραστεί και αυτό είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε αυτές τις ημέρες. Γιατί με τον τρόπο αυτό βρίσκετε πεδίο έκφρασης και όλο και κάτι γίνεται. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να αντιληφθείτε συμπεριφορές που σας βγάζουν εύκολα έξω από τα ρούχα σας γιατί τις θεωρείτε είτε φευγάτες είτε αδιάφορες. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν γνωρίζετε ή συναναστρέφεστε με έναν Υδροχόο ο οποίος με τον τρόπο του σας διδάσκει να ξεφεύγετε για λίγο από το πολύ συναίσθημα και να αντιλαμβάνεστε την ομάδα ή τη φιλία ή να βγαίνετε έξω από τις υποχρεώσεις και τις ενοχές που σας κουράζουν. Επίσης μπορεί να έχετε την ανάγκη να μείνετε φίλοι με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αλλά να εμποδίζεστε από τα συναισθήματα. Σήμερα ίσως να είστε πιο άνετοι με αυτή την διαδικασία επειδή υπάρχει ο Δίας από πάνω σας και κυρίως ευεργετεί εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και μετά. Σίγουρα θα υπάρχουν και όμορφες στιγμές που δεν αξίζει να τις χάσετε.

ΛΕΩΝ

Έχετε κατά νου με ποιο τρόπο θα σταθείτε και θα είστε εντάξει απέναντι σε υποχρεώσεις και σας θέματα που σας επιβάλλει η οικογένεια ή το κατεστημένο. Μερικές φορές δεν συμφωνείτε και άλλες έχετε μεγάλες προσδοκίες, χωρίς όμως να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο. Ίσως οι συμβουλές ενός Αιγόκερου να είναι κατατοπιστικές, αρκεί να τις ακούσετε με ανοικτά αυτιά. Το ότι ο βασιλιάς μένει πολλές φορές μόνος του δεν σημαίνει ότι το Σαββατοκύριακο δεν θα μοιραστείτε από κοινού τη ζωή σας ή ακόμα και τα χόμπυ ή τις παρέες σας μ' ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Έτσι η ζωή περνάει καλύτερα και σίγουρα όλα θα γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία, αρκεί να μοιράζεστε. Και να έχετε κατά νου ότι τίποτε δεν θα πρέπει να σας χαλάσει την καλή σας διάθεση, κυρίως ένα κομμάτι από το παρελθόν που έρχεται και ξανάρχεται και μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανταποκρίνεστε πιο εύκολα σε όλα τα ερωτικά μηνύματα γι´ αυτό μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Κυρίως οι ελεύθεροι οι οποίοι έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη να γνωρίσετε κάτι καινούργιο και να φτιάξετε την ζωή σας. Μπορεί να σας πηγαίνει κάπως πίσω η βαθιά σας ασυνείδητη ανάγκη να μείνετε μόνοι και αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει κάτι τέλειο να σας αντιπροσωπεύει. Όμως μέσα στην ατέλεια βρίσκεται ο άνθρωπος και με αυτό πρέπει να μάθετε να ζείτε. Από το Σάββατο και μετά θα βρεθείτε με μια περίεργη και ετερόκλητη παρέα φίλων, όπου μπορεί να βρείτε ένα πρόσωπο που θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα. Ίσως να είναι Υδροχόος ή ένα πρόσωπο που μπορείτε να ξεκινήσετε σαν φίλοι και μετά να αποφασίσετε τι θα γίνει.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε ότι όλα θα σοβαρέψουν και εσείς θα χρειαστεί για να δημιουργηθεί ισορροπία στην ζωή σας να κρατήσετε τους τύπους και να γίνετε περισσότερο προσεκτικοί σε όλα. Ίσως να θορυβηθείτε στην αρχή γιατί θα δοκιμαστείτε να μπείτε σε καλούπι. Το Σάββατο είναι μια άλλη ημέρα που σας προδιαθέτει για καλύτερα πράγματα και ίσως να σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι μπορείτε να τα καταφέρετε στο θέμα μιας δουλειάς, που εδώ και καιρό σας στριφογυρίζει και σας βάζει να σκέφτεστε πολλά πράγματα. Τα κοινά σίγουρα θα σας απασχολήσουν και θα έχετε ενεργή συμμετοχή. Η επαφή με τον Αιγόκερω θα σας προβληματίσει και θα σας δημιουργήσει φιλοδοξίες και κυρίως αξιώσεις σε θέματα της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να πάτε με τον τύπο και την φυσική φορά των πραγμάτων και είστε γενικά ικανοποιημένοι, στο επίπεδο βέβαια που μπορείτε να ελέγχετε αυτά που θέλετε. Ίσως από το Σάββατο και μετά να μην μπορείτε να ελέγχετε πλήρως όλα τα θέματα, οπότε δεν θα αρκεστείτε να συμβιβαστείτε αλλά θα πατήσετε πόδι, αφού θέλετε τις πιο πολλές φορές να έχετε τον τελευταίο λόγο. Το μπέρδεμά σας με έναν Υδροχόο δεν έχει τέλος, γι´ αυτό όσο μπορείτε ας αντιληφθείτε και τις δικές του τις ανάγκες που είναι κυρίως διανοητικές και όχι τόσο συναισθηματικές. Γενικά η ιδέα των φίλων μερικές φορές σας απασχολεί γιατί έχετε και ένα κτητικό σύνδρομο που δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε. Απελευθερωθείτε λίγο από τα στεγανά σας για να γίνει πιο εύκολη η ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναδεικνύεστε μέσα από τα δύσκολα και αυτά σας φαίνεται ακόμα πιο δυναμικό. Ίσως να γνωρίζετε σιγά σιγά ποιοι είστε αληθινά. Η γοητεία σας πάντα παίζει ρόλο και δεν αφήνετε περιθώρια να σας αμφισβητούν, αλλά υπάρχει κάτι που μερικές φορές δεν σας αφήνει να ησυχάσετε γιατί θέλετε να φτάσετε μέχρι το τέρμα. Και αυτό είναι που σας ταλαιπωρεί και σας κάνει να χάσετε όλη σας την ενέργεια. Όταν βρίσκετε χρόνο αξίζει τον κόπο πάνω από όλα για σας να χαλαρώνετε και να κάνετε σκέψεις δημιουργικές με στόχο την προσωπική σας εξέλιξη. Η παρέα με φίλους θα σας ανακουφίσει. Υπάρχουν όμως κάποια άτομα που είτε σας έχουν επιβουλευτεί στο παρελθόν, είτε δεν σας έχουν φερθεί καλά, τα οποία πιθανόν να εμπλέκονται και με οικονομικά θέματα. Το καλύτερο για σας είναι να κοιτάτε μπροστά και να είστε ανοικτοί σε νέα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε κατά κάποιο τρόπο αρχίσει να βάζετε σιγά σιγά τα πράγματα σε μια τάξη, γιατί η Αφροδίτη θα λειτουργήσει σαν ανασταλτικός παράγοντας όλων των εντάσεων και των δυσκολιών που έχετε. Από το Σάββατο και μετά θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα οικονομικά αλλά σε μια γενική πιο οργανωμένη βάση. Θα φύγουν κατά κάποιο τρόπο κάποιες φοβίες σας και θα σας δοθεί μια νέα διάσταση στα πράγματα. Η αγάπη θα παίξει τον πρωταρχικό ρόλο και μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας βγάλει από την ερωτική μοναξιά. Μπορεί βέβαια να αμβισβητηθούν κάποιες προσωπικές σας εκτιμήσεις και να βρεθείτε να κοντράρεστε με έναν Κριό. Αλλά όλα γίνονται για να μπείτε εσείς στο νόημα και να μην έχετε αμφιβολίες για την προσωπικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε σκεφτεί αρκετές φορές μέσα σας τι χρειάζεται να κάνετε για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα που σας πιέζουν και σας βάζουν σε προβληματισμό. Το αίσθημα της δικαιοσύνης πάνω από όλα σας δίνει ένα έναυσμα να πολεμήσετε και να βρεθεί το δίκαιο ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η ιδιαιτερότητά σας θα γίνει τελικά η σημαία για αλλαγές. Εσείς πιστεύετε στο γενικό καλό και όσοι είστε ενεργοποιημένοι σε ομάδες ή ακόμα και στην πολιτική θα βρεθείτε να προασπίζεστε το σωστό. Γενικά έχετε μια ανησυχία την οποία θα την εκδηλώσετε, αφού πρώτα περάσετε από μια συναισθηματική αναταραχή. Η οικογένειά σας μερικές φορές σας δοκιμάζει για να εξελιχτείτε με τον τρόπο που πρέπει. Μπορείτε να βρείτε ένα σημείο αναφοράς σε ένα Λιοντάρι.

ΙΧΘYΕΣ
Αναλογίζεστε κάποιες ευθύνες που σας έχουν πέσει τώρα τελευταία με στόχο την ατομική και οικονομική εξέλιξη. Όμως θα διαπιστώσετε πως θα είναι εύκολο να δοκιμάσετε τις προσωπικές σχέσεις για να δείτε τελικά ποιοι σας κάνουν και ποιοι όχι. Θα κάνετε πολύ θετικά βήματα και με αυτόν τον τρόπο θα ξεχωρίσετε πολύ έντονα μέσα σας το καλό και το κακό, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά αλλά και φιλικών σχέσεων. Από το Σάββατο και μετά θα βρεθείτε να σκέφτεστε μόνοι σας και να αναρωτιέστε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να δεχτείτε τις αποφάσεις των ατόμων που είναι πολύ κοντά σας και με τις οποίες δεν συμφωνείτε απόλυτα. Είναι μια σημαντική περίοδος για σας γιατί ξεκαθαρίζετε πολλά. Τα οικονομικά σας παρόλο που υπάρχει κρίση τα χειρίζεστε με ένα τρόπο περισσότερο θετικό και κυρίως με έλλειψη φόβου.

Keywords
ζωδια σημερα, ξεσηκωθείτε, νέα, διδυμοι, δραση, λεων, σημαίνει, συμμετοχή, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ομαδα διας, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη, αποτελεσματα, αιγοκερως, αφροδιτη, θεμα, περιοδος, ρουχα, υγεια, υδροχοος, φιλια, φυσικη, αγαπη, αγχος, αξιζει, ανθρωπος, αμφιβολιες, ατομο, αυτια, βρειτε, βρισκεται, γινει, γινεται, γινονται, γοητεια, δειτε, δοθει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, ελλειψη, ενεργεια, εξελιξη, ερχεται, εναυσμα, ζωη, ιδεα, ιδεες, θετικο, θεωριες, ισορροπια, κλιμα, λιονταρι, λογο, μηνυματα, μοναξια, μπορειτε, νοημα, νοοτροπια, ξεσηκωθείτε, ομαδα, παντα, οικογενεια, ονομα, ορια, πεδιο, ποιοτητα, ρολο, σαββατο, σιγουρα, συμμετοχή, σκεψεις, τριημερο, φοβιες, φορα, βηματα, ευχερεια, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, κειμενα, κομματι, μπροστα, ομαδες, σημαια, σημαίνει, σωστο, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, θετικα, χερια, χομπυ
Τυχαία Θέματα