Ζώδια: Πως θα είναι τα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ

Το παιχνίδι αλλάζει και εσείς από εκεί που τα βλέπετε αυτή την περίοδο πολύ ρομαντικά και ερωτικά τώρα κάποιες υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σας, χαρτιά, λεπτομέρειες και αλλαγές συνθηκών, ίσως να σας κάνουν να χάσετε για λίγο την θερμότητά σας. Όμως παραμένει ένα κομμάτι ερωτικό μέσα σας να σας καθοδηγεί και να σας μιλάει για νέα ζωή, για αισιόδοξα μηνύματα και για τρέλες που μπορεί να σας κάνουν να ζείτε την εφηβεία σας. Μην αφήνετε αυτό το κομμάτι γιατί θα χάσετε τον αυθορμητισμό σας και την δυνατή σας ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάει μια νέα περίοδος για σας η οποία θα είναι μεν ερωτική αλλά πολύ ιδιαίτερη κι ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε την δική σας στάση και να γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς και αισιόδοξοι. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα τα καταφέρετε να μην χάσετε τον αισθησιασμό σας και μαζί με τον ρομαντισμό που θα νιώσετε θα πάτε ένα βήμα πιο κάτω γιατί όταν τα συναισθήματα είναι όμορφα ακόμα και οι δυσκολίες γίνονται πιο εύκολες. Η υπόθεση με έναν Τοξότη ίσως να μην προχωρήσει όπως την είχατε υπολογίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπαίνετε σε μια περίοδο που μπορεί να νιώθετε ότι είστε κάπως εγκλωβισμένοι από υποθέσεις οικογενειακές ή και από το σπίτι που κατοικείτε, οπότε μπορεί να χάσετε για λίγο τον ενθουσιασμό σας. Ίσως ο Τοξότης να έρθει πολύ κοντά σας αλλά θα χρειαστεί να βάλετε και κάποια νέα δεδομένα τα οποία δεν είναι και τα καλύτερα για ερωτική σχέση. Μπορεί το πρόσωπο που είστε μαζί να ζητήσει την συμπαράστασή σας για κάποια προβλήματά που αντιμετωπίζει. Να ξέρετε ότι έτσι δημιουργείται η ουσία στις σχέσεις, μέσα από παραχωρήσεις ή ακόμα και θυσίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ξεχωρίσετε τελικά τι είναι για σας αυτό που σας κάνει και νιώθετε ασφάλεια και τι δεν σας αρέσει μέσα στην σχέση σας. Θα πάρετε τα ηνία και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες μιλώντας όμως λογικά και με σύνεση. Η επαφή με Παρθένο που πιθανόν αυτός θα κάνει το πρώτο βήμα σας ευχαριστήσει ιδιαιτέρως. Μερικοί από εσάς ίσως διακηρύξετε ότι θέλετε να έχετε την ελευθερία σας και να συγκρουστείτε με το πρόσωπο που είστε μαζί. Το να πάτε ένα ταξίδι από κοινού ή να κάνετε σχέδια για μια επαγγελματική σας δημιουργία θα βοηθήσει πάρα πολύ να έρθετε κοντά.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σας κι ίσως τώρα να στραφείτε περισσότερο στο να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και κατά κάποιο τρόπο να κάνετε κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας και ανταγωνισμού. Αν σχετίζεστε με Τοξότη ενώ τα πηγαίνετε γενικά καλά μπορεί να είστε κάπως λογικοί και στενοκέφαλοι και αυτό να διαταράξει την επαφή σας. Φροντίστε να υπάρχει ηρεμία αλλά και δικαιοσύνη. Η επαφή με Ιχθύ είναι κάπως δύσκολη για να έχετε μια καλή συνεννόηση αλλά αν προσπαθήσετε όλα μπορούν να μπουν σε τάξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ότι θα είστε περισσότερο δραστήριοι και ερωτικοί αυτό θα ξεκινήσει να φαίνεται περισσότερο από την Τρίτη. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να μπερδευτείτε με τα συναισθήματά σας γιατί δεν ξέρετε αν αυτό που νιώθετε για ένα πρόσωπο είναι ψευδαίσθηση ή αλήθεια. Περιμένετε λίγο πριν βγάλετε αποφάσεις ή πείτε μεγάλα λόγια. Ίσως να προβάλετε στο πρόσωπο του άλλου ένα ιδανικό σας. Η επαφή με Δίδυμο και Τοξότη θα είναι δύσκολη. Πιθανόν το άγχος σας να είναι υπερβολικό και να βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να σταματήσει η ροή που έχει δημιουργηθεί μεταξύ εσάς και ενός άλλου ατόμου γιατί θα απομονωθείτε για λίγο κι ίσως να μην έχετε την διάθεση να δώσετε αυτά που δίνατε τόσο καιρό. Οι λόγοι είναι πολλοί. Από μειωμένη διάθεση, από συνθήκες που σας θέλουν να είστε με λίγο κόσμο, να προσφέρετε υπηρεσίες σε ένα πρόσωπο της οικογένειας σας ή να θέλετε να αποσυρθείτε για λίγο. Ό, τι και να γίνει δεν θα σταματήσει η σχέση σας απλά θα είστε περισσότερο κλεισμένοι στο εαυτό σας. Ο Παρθένος θα κάνει την εμφάνισή του ξαφνικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο φιλικός σας κύκλος θα ανοίξει περισσότερο και μέσα από αυτόν θα κάνετε πιο εύκολα νέες γνωριμίες. Ίσως να γραφτείτε σε ένα σύλλογο ή μια ομάδα όπου εκεί θα γνωρίσετε έναν Παρθένο ή Ιχθύ. Η ευαισθησία σας θα είναι πολύ μεγάλη. Κάποια σχέση που σχετίζεται με το παρελθόν σας και βρίσκεται είτε στο εξωτερικό είτε σε άλλο μέρος θα δείτε ότι μπορεί να επανέλθει ξαφνικά και να σας αλλάξει την ροή της ζωής σας. Καλό είναι εσείς να μείνετε λίγο μόνοι σας για να αποφασίσετε τι είναι ακριβώς αυτό που θέλετε, χωρίς αρρωστημένους συναισθηματισμούς και εξαρτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε από την μια την Αφροδίτη να σας δίνει γοητεία και επιθυμία για ελευθερία κινήσεων και από την άλλη οι υποχρεώσεις σας και η κοινωνική σας ζωή σας επιβάλλει να δουλεύετε σκληρά για να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό αλλά και τις κόντρες με κάποια άτομα. Όλα αυτά μπορεί να σας δημιουργούν ένταση και στρες. Για αυτό φροντίστε να είστε πολύ ήρεμοι και αισιόδοξοι άσχετα με τα προβλήματα που έχετε. Δίδυμος, Παρθένος και Ιχθύς είναι σχέσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες αλλά θα υπάρχουν δυσκολίες στο να συντονιστείτε από κοινού σε διάφορα θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινάει μια καλή φάση για σας και κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Καρκίνο και Παρθένο. Μερικοί από εσάς επειδή θέλετε έντονα να κάνετε οικογένεια γιατί έχετε φτάσει κατά την γνώμη σας οριακά στον χρόνο μπορεί να κάνετε και κάποια υποχώρηση βάζοντας την λογική κάτω και χωρίς να μπαίνετε σε μεγάλους συναισθηματισμούς και ρομάντζα. Όχι ότι θα κάνετε συμβιβασμό απλά δεν θα αναζητήσετε τα μεγάλα πάθη. Επειδή σας πάει η οικογένεια αλλά και τα παιδιά καλό είναι να επιδιώξετε να κάνετε κάτι που θα σας εκφράζει απόλυτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε ανάγκη από ένα άτομο που να σας καταλαβαίνει απόλυτα αλλά να είναι συγχρόνως και φίλος σας. Στο πρόσωπο ενός Ζυγού ή Τοξότη μπορεί να τα βρείτε και τα δυο. Σίγουρα θα θέλετε να βοηθήσετε ένα πρόσωπο που σας έχει παιδέψει εδώ και καιρό και αυτή η βοήθεια μπορεί να κρατήσει την σχέση ζωντανή γιατί εσείς συγκινείστε όταν παίζετε αυτόν τον ρόλο και νιώθετε ότι αξίζετε σαν άτομα. Ο Σκορπιός μερικές φορές φέρεται πολύ περίεργα και ίσως να σας κάνει να υποφέρετε επειδή κατά βάθος ζηλεύει.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε μια αδυναμία και ίσως να μην μπορείτε να την κρύψετε. Μπορεί να γίνετε ξαφνικά ανταγωνιστικοί ή ακόμα και εξαρτημένοι από τον σύντροφό σας κι ο λόγος είναι ότι θέλετε να σας υπολογίζει και να είστε το επίκεντρο. Για να γίνει αυτό εσείς θα χαλάσετε πολύ ενέργεια. Ένας Σκορπιός είναι δυνατή σχέση για σας αρκεί να μην ζηλεύει ό ένας τον άλλον. Από την άλλη ο Τοξότης σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία αλλά μερικές φορές δεν κάνει καλό ούτε σε εσάς, αλλά ούτε και σε αυτόν.



Keywords
Τυχαία Θέματα