Ξανά μαζί στη σκηνή οι Μόντι Πάιθον

Τριάντα χρόνια μετά την τελευταία κοινή τους δουλειά οι Μόντι Πάιθον θα ξαναβρεθούν από σήμερα Τρίτη στη σκηνή για δέκα παραστάσεις στο Λονδίνο.Στο σόου θα εμφανιστούν ένας ψόφιος παπαγάλος, χορεύτριες gogo και ο αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ με τους Τζον Κλιζ, Μάικλ Πέιλιν, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Άιντλ και Τέρι Τζόουνς να υπόσχονται ότι το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό και, εννοείται, θεοπάλαβο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που όλα πήγαν καλά», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Έρικ Άιντλ, που ανέλαβε να σκηνοθετήσει την παράσταση.

Το

θέαμα, ο προϋπολογισμός του οποίου έφτασε τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ, θα περιλαμβάνει διάφορα σκετς, τραγούδια και χορούς, θα είναι δηλαδή ιδιαίτερα πληθωρικό, όπως είπαν οι πέντε «Πάιθον» που σήμερα διανύουν όλοι τους την όγδοη δεκαετία της ζωής τους.

«Είμαι ήδη εξαντλημένος μετά από το πρώτο νούμερο», αστειεύτηκε το 71χρονος Πέιλιν, μετά από κοπιαστικές πρόβες δύο εβδομάδων.

Η παράσταση τιτλοφορείται «One Down, Five to Go» (δηλαδή σε ελεύθερη απόδοση Ένας στο χώμα, πέντε έτοιμοι να φύγουν) προς τιμή του έκτου μέλους της ομάδας, του Γκρέιαμ Τσάπμαν ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 1989.

Keywords
Τυχαία Θέματα