Βόζεμπεργκ στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Να επιστρέψουν όσοι έφυγαν από τη Ν.Δ.

«Στις ευρωεκλογές το ζητούμενο δεν είναι η ψήφος αντίδρασης ή διαμαρτυρίας, αλλά η ανάγκη προώθησης των θεμάτων που αφορούν την χώρα μας στην Ευρώπη», δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ, υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

«Η αποχή θα είναι εις βάρος της πατρίδας μας και θα δοθεί το λάθος μήνυμα στην Ευρώπη ότι την απαξιώνουμε, σημείωσε η κ. Βόζεμπεργκ,

ενώ για το θέμα της κυβερνητικής σταθερότητας ανέφερε: «Η κυβερνητική αστάθεια είναι το ζητούμενο του ΣΥΡΙΖΑ. Όσον αφορά την τοποθέτηση Βενιζέλου τέθηκε από τον ίδιο προσπαθώντας να προσελκύσει το κομματικό του ακροατήριο. Δεν θα κρίνω τις δηλώσεις του Βενιζέλου. Όταν όμως ο ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει και λέει ΣΥΡΙΖΑ ή Μέρκελ, αυτό είναι επικίνδυνο για την πορεία της χώρας».

«Συναντώ ανθρώπους θυμωμένους και πληγωμένους, αδικημένους» ανέφερε η κ. Βόζεμπεργκ και τόνισε: «Αυτό όμως θέλουμε να αλλάξουμε. Οι άνθρωποι σαφώς διαμαρτύρονται, όμως αντιλαμβάνονται πια το βάρος της ψήφου που θα δώσουν στις Ευρωεκλογές, γιατί την πορεία της αλλαγής και της ανόδου της χώρας και της ποιότητας ζωής των πολιτών κανείς δεν θέλει να την ανατρέψει».

Τέλος για το μέλλον της παράταξης η κ. Βόζεμπεργκ τόνισε την ανάγκη επιστροφής στη Ν.Δ. όλων όσων αποφάσισαν να απέχουν: «Να επιστρέψουν όλοι όσοι έχουν φύγει ή απομακρύνθηκαν από τη Ν.Δ. Πρέπει να κάνουν και δεύτερες σκέψεις πια. Είμαστε σε μια παράταξη διευρυμένη που έχει πονέσει. Δεν μας περισσεύει κανένας».

Keywords
Τυχαία Θέματα