Βλάχος στα parapolitika.gr: "Είπα το αυτονόητο για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας"

Διευκρινίσεις σχετικά με τη χθεσινή δήλωσή του περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας η οποία από το πρωί έχει ανάψει φωτιές στο Μαξίμου έδωσε ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος ο οποίος μιλώντας στα parapolitika.gr υποστήριξε ότι αν τα πράγματα στραβώσουν δεν είπε είπε το αυτονόητο.

Μιλώντας στo parapolitika.gr

ο κ. Βλάχος τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Αιμίλιου Λιάτσου στο KONTRA του ζητήθηκε σχόλιο για τη δήλωση του κ. Τζιτζικώστα περί εθνικής ενότητας. «Είπα το αυτονόητο. Αν τα πράγματα στραβώσουν ποιος Έλληνας μπορεί να αρνηθεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας;» είπε στα parapolitika.gr ο κ.Βλάχος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επέμεινε ότι αυτονόητη ήταν και η αναφορά του πως σε μια τέτοια περίπτωση και το θέμα Πρωθυπουργού θα τεθεί από μηδενικής βάσεως. «Με δεδομένο ότι μια τέτοια κυβέρνηση θα ήταν ευρύτερη από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ τότε είναι προφανές ότι το ζήτημα του Πρωθυπουργού θα ξεκινούσε από μηδενική βάση. Δεν είναι μομφή προς τον Πρωθυπουργό αυτό που είπα. Η Ιστορία έχει δείξει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αναλαμβάνει την Πρωθυπουργία αρχηγός κόμματος» είπε ο κ. Βλάχος αναφέροντας χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των Τζανή Τζανετάκη, Ξενοφώντα Ζολώτα αλλά και του Λουκά Παπαδήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα