Βίντεο καταγράφει αστυνομικό να χτυπά ύποπτο με το περιπολικό

Έχουν ξεφύγει οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ. Στη δημοσιότητα νεο βίντεο με περιπολικό που κατευθύνεται πάνω σε ύποπτο και τον χτυπά.Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας κατεγράφη στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στην Αριζόνα, όπου οι αστυνομικοί χρειάστηκε να χτυπήσουν με το περιπολικό έναν ύποπτο προκειμένου να τον σταματήσουν.

Ο Mario Valencia φαίνεται

πως είχε πραγματοποιήσει ένοπλη ληστεία λίγο νωρίτερα, είχε πυρπολήσει μια εκκλησία και περπατούσε στην άκρη του δρόμου την ώρα που η αστυνομικοί τον εντοπίζουν και αποφασίζουν να τον σταματήσουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Έτσι, ο αστυνομικός χρησιμοποιεί το περιπολικό για να τον χτυπήσει και να τον ρίξει πάνω σε έναν τοίχο.

Το βίντεο κατεγράφη από την κάμερα ασφαλείας του περιπολικού και δείχνει την ισχυρή σύγκρουση του περιπολικού με τον ένοπλο άνδρα που δεν το έχει αντιληφθεί το αυτοκίνητο που πλησιάζει. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσής ακούγεται ένας από τους αστυνομικούς να φωνάζει ότι υπάρχει τραυματίας.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκε στη φυλακή δυο μέρες αργότερα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ανέφεραν πως ο ύποπτος όχι μόνο είχε παρανομήσει αλλά περπατούσε στην άκρη του δρόμου πυροβολώντας στον αέρα, με τον επικεφαλής να δηλώνει ότι οι αστυνομικοί προτίμησαν να τον χτυπήσουν για να αποφύγουν πιθανούς τραυματισμούς πολιτών.

Όλα αυτά τη στιγμή που τα περιστατικά της τυφλής αστυνομικής βίας αυξάνονται και οι διαδηλώσεις μαίνονται σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ.

Πηγή: DailyMail

Keywords
Τυχαία Θέματα