Βεντέτα σαμαρικών με τον Νίκο Δένδια

Ο Νίκος Δένδιας είναι ο μοναδικός από τους δελφίνους της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος κρατάει ακόμα ψηλά τους τόνους της κριτικής του απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά και στους χειρισμούς της επικοινωνιακής ομάδας του κόμματος κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Αυτό φυσικά έχει υποπέσει στην αντίληψη των σκληρών σαμαρικών βουλευτών και στελεχών οι οποίοι ούτε ν’ ακούσουν δεν θέλουν για τον πρώην υπουργό. Θεωρούν ότι τους φέρθηκε µε αγνωµοσύνη και διαµηνύουν ότι τον έχουν στην… µπούκα. Κάποιος από τους σκληρούς σαµαρικούς

μάλιστα λέει με νόημα ότι του τη… φυλάνε του Κερκυραίου.

Κριτική

Ενδεικτική της κριτικής που ασκεί ο Νίκος Δένδιας ήταν η συνέντευξη που έδωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

"Δεν είναι δυνατόν να διατηρηθεί αυτό το οργανωτικό σχήμα της κυβέρνησης, ταυτόχρονα δεν είμαι καθόλου βέβαιος εάν θα φτάσουμε στο φθινόπωρο έτσι όπως είμαστε στη ΝΔ" είπε χαρακτηριστικά.

Επανέλαβε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει κάνει σοβαρή κριτική για την εκλογική ήττα ενώ δεν έχει κάνει καμία σοβαρή ανανεωμένη πρόταση.

Επιτέθηκε εμμέσως στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως υπάρχουν στελέχη που ούτε λίγο-ούτε πολύ με τις δηλώσεις τους ζητούν από την κοινωνία να πει συγγνώμη που δεν επέλεξε τη ΝΔ στις εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα