"Τσακώθηκαν" στον... αέρα οι Λεωνίδας Γρηγοράκος και Γιώργος Κουμουτσάκος!

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος χαρακτηρίζεται έως ένα από τα στελέχη που στηρίζουν "σφόδρα" τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Και όταν κάτι λέει, σαφώς και δεν είναι τυχαίο.

Ειδικότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, άφησε να εννοηθεί πως η χώρα θα πάει σε πρόωρες εκλογές, τονίζοντας πως "είναι στην προγραμματική μας συμφωνία να αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο, πιθανώς πριν την εκλογή Προέδρου της

Δημοκρατίας. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι 180 βουλευτές για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις διαφοροποιήσεις ανεξάρτητων βουλευτών και τη στάση της ΔΗΜΑΡ".

Σε εκείνο το σημείο ρωτήθηκε για τις διαφορές ΠΑΣΟΚ– ΝΔ στο θέμα αυτό, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να απαντάει λέγοντας πως "το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δέσμιο κανενός και δεν έχει ‘συμπεθεριάσει’ με κανένα".

Αυτές οι... ατάκες προκάλεσαν την αντίδραση του τέως ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος ήταν στο ίδιο πάνελ. Απευθυνόμενος στον υπουργό είπε πως "...δημιουργείτε κλίμα εκλογών όταν πήραμε αποφάσεις για ψήφο εμπιστοσύνης και για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το Φεβρουάριο. Δεν πρέπει να συρθεί η χώρα σε εκλογές… Πιστεύω ότι η Βουλή θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων για να μην συρθεί η χώρα σε επικίνδυνη περιπέτεια» κατέληξε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα