Τρομάζει η επικοινωνιακή δύναμη του Θεοδωράκη

Ισχυρές αναταράξεις στο εσωτερικό των 58 και κυρίως στην μεριά των πασοκογενών έχει προκαλέσει η πληθωρική επικοινωνιακά εμφάνιση του Σταύρου Θεοδωράκη και του πολιτικού σχηματισμού του. Οι πρώτες αντιδράσεις δείχνουν φοβικότητα καθώς πολλά πράσινα στελέχη μιλούν για " πολιτική σούπα χωρίς θέσεις και σχέδιο" παραδέχονται όμως ότι η δεξαμενή των στελεχών είναι καλή και προφανώς προέρχεται από τα σπλάχνα της κεντροαριστεράς παρότι ο μέχρι πρότινος δημοσιογράφος αρνείται να αυτοπροσδιοριστεί. Σε κάθε

περίπτωση τα πράσινα στελέχη θεωρούν αξιόλογες περιπτώσεις πολλούς από τους καθηγητές όπως η Βάσω Κιντή ή ο Σταύρος Τσακυράκης επιμένουν όμως πως τα πρόσωπα φτιάχνουν καλές τηλεοπτικές εκπομπές αλλά όχι πολιτικούς σχηματισμούς.

Την ίδια ώρα στη ΔΗΜΑΡ παρατηρούν με ψυχραιμία το υπο εξέλιξη εγχείρημα. Εμπειρα στελέχη του κόμματος θεωρούν πως ο Θεοδωράκης έδειξε δημοσιογραφικά ανακλαστικά και "πήρε το επικοινωνιακό ριμπάουντ" από του 58 ωστόσο θα είναι δύσκολη και με απαιτήσεις η πορεία προς τις εκλογές. Αλλο πράγμα η δημοσιογραφική κωδικοποίηση των οικονομικών διαπιστώσεων και άλλο οι θέσεις για την οικονομία λένε από την Αγ Κωνσταντίνου και τονίζουν με νόημα το ποτάμι του Σταύρου ψαρεύει σε άλλα κανάλια αυτό των εκσυγχρονιστών του ΠΑΣΟΚ και των ευρωπαιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα