Τρολάρει τη Ζωή ο Άδωνις: Εδώ δεν είναι το βενζινάδικο της Αιδηψού. Εδώ είναι Βουλή

Εκδόθηκαν πριν από λίγο τα πρακτικά της πρωινής συνεδρίασης της Βουλής, από τα οποία αποκαλύφθηκε η απίστευτη ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος δεν έμεινε μόνο στο ποίημα που αφιέρωσε στην κα Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια του καυγά ο Άδωνις δεν άντεξε με όσα έλεγε η Πρόεδρος της Βουλής και όπως φαίνεται στα πρακτικά

της φώναξε «Εδώ δεν είναι βενζινάδικο της Αιδηψού. Εδώ είναι η Βουλή». Τα αίματα άναψαν όταν σύσσωμη η αντιπολίτευση άρχισε να κατηγορεί την κα Κωνσταντοπούλου ως υπεύθυνη για την ωριαία καθυστέρηση με τον κ. Κουτσούκο του ΠΑΣΟΚ να μιλάει για «ώρα Κωνσταντοπούλου» και να της επισημαίνει πως αν ήθελε να θέσει ζήτημα μη απαρτίας έπρεπε να βρισκόταν στη θέση της στις 10 το πρωί και όχι να μπει στην ολομέλεια στις 11 για να το κάνει.

Αποτέλεσμα ήταν ο εξής διάλογος όπως έχει καταγραφεί στα πρακτικά:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Κύριε Κουτσούκο, επειδή είναι η τρίτη φορά που μιλάτε για «ώρα Κωνσταντοπούλου» και επειδή σε μία προηγούμενη συνεδρίαση, όταν ξεκινήσαμε τον κοινοβουλευτικό έλεγχο με τέσσερις Βουλευτές μέσα, προσήλθατε στην Έδρα και με ρωτήσατε αν είχατε χρόνο για ένα καφεδάκι, θα σας παρακαλούσα να τηρείτε τουλάχιστον κάποιους κανόνες. Γιατί το να επιδιώκετε να έρχεστε καθυστερημένα και μετά να ψέγετε την Πρόεδρο, είναι νομίζω υπερβολή.

(Θόρυβος από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αυτό δεν υπάρχει!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Αυτό είναι απίστευτο!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εδώ δεν είναι το βενζινάδικο στην Αιδηψό, κυρία Κωνσταντοπούλου! Εδώ είναι Βουλή!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Ο κ. Παφίλης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ, έχει το λόγο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ: Πήρα άδεια για να πιώ καφέ. Τι να κάνω; Από κει και πέρα δεν θα το ξανακάνω! Δεν ξαναπίνω καφέ την ώρα της συνεδρίασης! Θα είμαι όλες τις ώρες μέσα και παρακαλώ πολύ να μου τις αφαιρείτε και να μου κόψετε και το μισθό.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Ούτως ή άλλως ο Κανονισμός προβλέπει ότι όταν υπάρχουν πάνω από πέντε αδικαιολόγητες απουσίες στη διάρκεια του μήνα, περικόπτεται η αποζημίωση του Βουλευτή. Και σας έχω πει ότι ο Κανονισμός θα εφαρμοστεί. Σύμφωνοι;

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο σκηνικό στην Ολομέλεια! Ο Άδωνις απήγγειλε ποίημα στην Πρόεδρο της Βουλής

Keywords
Τυχαία Θέματα