Τρία ευρώ το νερό στην Ακρόπολη (VIDEO)

Άλλο ένα χαρακτηριστικό δείγμα αισχροκέρδειας στην χώρα μας και μάλιστα στο κέντρο του πολιτισμού μας, την Ακρόπολη! Την στιγμή που λίγα πράγματα έχουν μείνει για να μας θυμίζουν πως κάποτε ήμασταν το κέντρο του πολιτισμού παγκοσμίως, περίπτερο πουλάει το μπουκάλι νερό 3 ευρώ… Ο λόγος; Επειδή βρίσκεται κοντά στον Παρθενώνα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, τεχνικός του σταθμού βρισκόταν σε γύρισμα κάτω από την Ακρόπολη

και κατευθύνθηκε στο περίπτερο για να αγοράσει εμφιαλωμένο μπουκάλι με νερό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εκεί τον περίμενε μία έκπληξη καθώς το περίπτερο πουλούσε το εμφιαλωμένο νερό στην εξωφρενική τιμή των 3 ευρώ!

Η τιμή τον εξόργισε, προκαλώντας την αντίδραση τόσο του ίδιου, που δεν αγόρασε κάτι από το εν λόγω περίπτερο, αλλά και δημοσιογράφου του καναλιού που έσπευσε στο σημείο με την κάμερα για να συνομιλήσει με τον περιπτερά.

Εκείνος τότε, δήλωσε πως η τιμή των 3 ευρώ δεν είναι υψηλή γιατί το συγκεκριμένο σημείο πώλησης είναι το πιο τουριστικό μέρος της χώρας, ενώ έκανε λόγο για ελεύθερη αγορά και συνέκρινε τις τιμές με εκείνες της Ρώμης όπου ο καπουτσίνο κοστίζει 12 ευρώ…

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Keywords
Τυχαία Θέματα