Βούλτεψη: "Δεν υπάρχει καλή και κακή ΔΕΗ"

Για υπεύθυνη στάση της ΓΕΝΟΠ αλλά και των άλλων σωματείων στο θέμα της απεργίας της ΔΕΗ έκανε λόγο η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον ΑΝΤ-1, επισημαίνοντας ότι «η δημοκρατία λειτουργεί, διότι στη δημοκρατία οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει “καλή” και “κακή” ΔΕΗ», επισημαίνοντας ότι

πρόκειται για δύο εταιρείες που θα είναι ανταγωνιστικές. «Είναι πλήρως εξισωμένες οι δύο ΔΕΗ», ανέφερε χαρακτηριστικά, με αφορμή το νομοσχέδιο που προωθείται και αφορά τη “μικρή” ΔΕΗ.

Σχετικά με τις καταγγελίες του κ. Καραλευθέρη για την αξία της ΔΕΗ, ο οποίος επικαλέστηκε στοιχεία του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου της Κρήτης, κ. Φώσκολου, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι αυτοί οι αριθμοί δεν υπάρχουν πουθενά. «Βεβαίως, υπάρχουν διάφορες εκτιμήσεις που γίνονται. Όταν μία επιχείρηση δεν έχει ρευστό, δεν έχει κεφάλαια, για να κάνει τον εκσυγχρονισμό που χρειάζεται, να αναπτυχθεί στην περιοχή ενεργειακά και να αναπτύξει τις υποδομές της, πρέπει να βρει χρήματα. Μέχρι στιγμής, τα 2 στα 3 ευρώ της ΔΕΗ πηγαίνουν στη μισθοδοσία»», τόνισε η κα Βούλτεψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα