Τους "χόρεψε" συρτάκι ο "Φέτφα" (VIDEO)

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Γιάννης Φετφατζίδης με τον… Ζορμπά; Και όμως, έχει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ιταλικό Μέσο!

Ο λόγος για την αθλητική ιστοσελίδα «ΙL secolo XIX», η οποία παραλλήλισε την τεχνική κατάρτιση του άσου της Τζένοα με το συρτάκι και έδωσε συνέχεια στα εγκωμιαστικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Ο νεαρός χαφ, όπως, αναφέρει το εν λόγω

δημοσίευμα, χρειάστηκε 10 επαφές με τη μπάλα, σε χρόνο 6 δευτερολέπτων και 87 δέκατων, πριν βγάλει την καταπληκτική ασίστ στον Μπιοντίνι, ο οποίος ισοφάρισε για λογαριασμό της ομάδας του.

«Όπως το συρτάκι, ο διάσημος -σε όλο τον κόσμο- ελληνικός χορός», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που χρησιμοποιήθηκε από το εν λόγω ρεπορτάζ, ενώ υποστηρίζεται πως το χαμηλό κέντρο βάρους (1.64μ) αποτελεί τεράστιο σύμμαχο του Φετφατζίδη για να «χορέψει» ιδανικά συρτάκι τους αντιπάλους του.

Παράλληλα, οι Ιταλοί αποκαλύπτουν και ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σε προπόνηση το προηγούμενο διάστημα, όταν ο Φετφατζίδης προσπαθούσε να περάσει σχεδόν όλη την ομάδα και έκανε τον τεχνικό, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να του ζητήσει να είναι πιο ομαδικός στο παιχνίδι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα