Κάτι "στράβωσε" χθες το βράδυ στο Μαξίμου!

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζουν εκ νέου οι σχέσεις Αβραμόπουλου - Βενιζέλου. Χθες το βράδυ, μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου, βγήκε για πρώτη φορά πριν από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Στουρνάρας δηλώνοντας ότι θα νομοθετήσει έστω και μονομερώς έως το τέλος του χρόνου για την προστασία των νοικοκυριών από τους πλειστηριασμούς. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο

υπουργός Οικονομικών είχε στο πλευρό του τον Δ. Αβραμόπουλο ο οποίος αιτιολογώντας τη συμμετοχή του στη σύσκεψη είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου : « Προσφέρω γραμμή άμυνας στην κυβέρνηση ως υπουργός Άμυνας» .

Αμέσως μετά το τέλος των δηλώσεων Στουρνάρα , εξήλθε ο Βενιζέλος από την πάνω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, μακριά από τις κάμερες , δεν σχολίασε καν τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών περιοριζόμενος να πει ότι πρέπει να προστατευθούν οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Επίσης δεν αναφέρθηκε καν στην παρουσία του κ. Αβραμόπουλου στη σύσκεψη γεγονός που εξελήφθη ως … απόρριψη. Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι πλέον των οικονομικών , στη συνάντηση αναπτύχθηκε έντονα το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά επί του οποίου είχαν λόγο τόσο ο Αβραμόπουλος όσο και ο Στουρνάρας.

Κατά τις ίδιες πηγές , οι δύο υπουργοί παρουσίασαν σοβαρά στοιχεία για το «λουκέτο» στο Ναυπηγείο στριμώχνοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Βενιζέλος φτάνοντας σήμερα στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας, σχολίασε με περίσσεια … «αβρότητα» τον υπουργό Οικονομικών ως … αναντικατάστατο. Κοντολογίς , κάτι δεν πήγε καθόλου καλά για τον Βενιζέλο χθες το βράδυ κι αυτός είναι ένας από τους λόγους επανάληψης της συνάντησης του με τον πρωθυπουργό την Πέμπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα