Το ρετιρέ που έχει τρελάνει Μαντόνα και άλλους αστέρες του Χόλιγουντ (ΦΩΤΟ)

Ένα ρετιρέ που βρίσκεται στο κέντρο του Τελ Αβίβ είναι ο διακαής πόθος για την Μαντόνα και για άλλους διάσημους σταρ του Χόλιγουντ.

Ο λόγος είναι απλός καθώς το διαμέρισμα των 1.420 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει μια πανοραμική θέα στην Μεσόγειο, μέσα από τους γυάλινους τοίχους που υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια.

Ο ουρανοξύστης Μέγιερ-Ρότσιλντ, που κατασκευάζεται στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, είναι το νέο φαραωνικό αρχιτεκτονικό πρότζεκτ για ολόκληρη την χώρα . Το κτίριο θα έχει ύψος 180 μέτρα

και θα φιλοξενεί 141 πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις. Ωστόσο, το ρετιρέ, με την ονομασία Το παλάτι του Ουρανού είναι αυτό που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα και έχει ξεχωρίσει για τον τρόπο που θα δημιουργηθεί.

Το πολυτελές διαμέρισμα διαθέτει ιδιωτικό ασανσέρ, μεγάλα σαλόνια και τραπεζαρίες και μια πλήρως εξοπλισμένη σύγχρονη κουζίνα. Τα ψηλοτάβανα σαλόνια έχουν όλα θέα στην Μεσόγειο και κάποιες γωνίες τους έχουν μετατραπεί σε γυμναστήριο, μπαρ, ιδιωτικό κινηματογράφο και σπα. Το ρετιρέ διαθέτει και δύο πισίνες , μια εσωτερική και μια εξωτερική, που προσφέρουν μια υπέροχη θέα στην προκυμαία του Τελ Αβίβ. Οι τυχεροί νέοι ιδιοκτήτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν στις ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες, οι οποίες περιλαμβάνουν και το δικό τους μπάνιο.

Η κούρσα θα είναι σκληρή για το ποιος θα αποκτήσει το δικαίωμα να απολαμβάνει το απέραντο γαλάζιο, μέσα από τους γυάλινους τοίχους που δεν απειλούν την ιδιωτική του ζωή καθώς το κτίριο θα είναι το ψηλότερο της πόλης

Keywords
Τυχαία Θέματα