Το μεγαλείο του Ελληνισμού στην περίπτωση της Μυρτώς

«Η Μυρτώ "υιοθετήθηκε" από το Εθνικό Συμβούλιο Φιλοπτώχου της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής και από εδώ κι εμπρός μόνο να γίνει καλά πρέπει να απασχολεί το κορίτσι και την οικογένειά του! Όλα τα άλλα θα τα αναλάβουν οι κυρίες της Φιλοπτώχου!», μας ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα παράγων της Ομογένειας στη Βόρειο Αμερική, ο οποίος για ευνόητους λόγους επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Ο φίλος αυτός διάβασε την είδηση στη σελίδα κοινωνικής δικτυώσεως του υπογράφοντος, όπου την είχαμε αναρτήσει, και επικοινώνησε μαζί μας για να μας δηλώσει συγκινημένος τα προαναφερθέντα. Και πρόσθεσε: «Όλες

οι Ελληνορθόδοξες εκκλησίες στην Αμερική θα στηρίξουν οικονομικά όπως χρειάζεται την οικογένεια! Δεν είχαν ακούσει πολλοί το συμβάν, αλλά όταν το Φιλόπτωχο τους ενημέρωσε, ε, από τότε έγινε χαμός! Εδώ ο κόσμος κάτι έχει πάθει με την Μυρτώ και την οικογένειά της και ΟΛΟΙ μας τη θεωρούμε πλέον ΔΙΚΟ ΜΑΣ παιδί!»

Θυμίζουμε ότι όπως αναφέραμε νωρίτερα στην ιστοσελίδα μας (βλέπε 10:22), η 16χρονη Μυρτώ πραγματοποίησε την πρώτη της έξοδο από την ειδική κλινική της Βοστώνης για να μεταβεί στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αμερικανικής μεγαλούπολης όπου τελέστηκε ειδική παράκληση «Υπέρ Υγείας» της μικρής, η οποία ακολούθως κοινώνησε.

Η δύναμη του Ελληνισμού!

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα