Παίρνει πίσω όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις το Μέγαρο Μαξίμου υποχωρεί σταδιακά από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολλά σημεία των προγραμματικών δηλώσεων έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν.

ΦΠΑ, 13η σύνταξη, αύξηση του κατώτατου μισθού , αλλά και κατάργηση του ΕΝΦΙΑ έχουν σβηστεί από τη λίστα των εξαγγελιών που η κυβέρνηση θα υλοποιούσε μέσα στο 2015. Το παραδέχονται τα περισσότερα στελέχη σιγά σιγά ενώ το Μαξίμου

με συγκεκριμένες διαρροές σιγοντάρει επικοινωνιακά την... αναγκαστική υπαναχώρηση.

Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καλείται να κατευνάσει τα πνεύματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι αντιδράσεις ολοένα και φουντώνουν, με τους υπέρμαχους της ρήξης να ανεβάζουν τους τόνους.

Ήδη μετά το φιάσκο στον ΦΠΑ και τις εκπτώσεις σε όσους αγοράζουν με χρεωστική-πιστωτική, που τελικά δεν θα μπορούσε ποτέ να δώσει το ΥΠΟΙΚ, σήμερα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης είπε πως και η 13η σύνταξη δεν θα επιστρέψει μέσα στο έτος.

Υπενθυμίζεται πως και ο κατώτατος μισθός δεν αναμένεται να αυξηθεί πριν από το 2016, ενώ ο ΕΝΦΙΑ παραμένει μέχρι νεωτέρας και η κυβέρνηση θεωρεί οτι επειδή θα "ρίξει" τις αντικειμενικές τιμές θα μειωθεί ο φόρος. Ωστόσο, ο φόρος παραμένει...

Keywords
Τυχαία Θέματα