Το χρονικό της απαγωγής του επιχειρηματία!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας απήχθη μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα, κατά την επιστροφή του από το εργοστάσιο του στην περιοχή των Μεσογείων, με το αυτοκίνητό του. Οι τέσσερεις δράστες αναβάτες δύο δικύκλων, ανέκοψαν την πορεία του πολυτελούς αυτοκινήτου του επιχειρηματία, λίγα μέτρα από την επιχείρησή του, σε παράδρομο της Βάρης Κορωπίου. Με την απειλή όπλων οι δράστες φέρονται να ανέκοψαν την πορεία του οχήματός του επιχειρηματία, τον αποβίβασαν και αφού τον ακινητοποίησαν, τον επιβίβασαν στο πορτ- παγκάζ του αυτοκινήτου του, και εγκατέλειψαν το σημείο.

Κατόπιν φάινεται πως υπήρξε

τηλεφωνική επικοινωνία, την οποία φέρονται να πραγματοποίησαν οι δράστες της επίθεσης, με την οικογένεια του επιχειρηματία, προσδιορίζοντας χρηματικό ποσό για την απελευθέρωση του επιχειρηματία, με σαφή αναφορά στην μη δημοσιοποίηση και ενημέρωση της Αστυνομίας, σε διαφορετική περίπτωση φέρεται να ανέφεραν ότι η ζωή του, τίθεται σε κίνδυνο.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Κλιμάκιο Αστυνομικών οι οποίοι μετέβησαν στην περιοχή, προσδιόρισαν το σημείο αρπαγής του επιχειρηματία. Στο σημείο εντοπίσθηκαν κηλίδες αίματος, και τα γυαλιά του επιχειρηματία, τα οποία και αναγνώρισε ο γιος του. Εκτιμήσεις προσδιορίζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να πήραν μαζί τους το όχημα, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τον προσδιορισμό τους, με την απαγωγή, ενώ εξετάζονται όλες οι κλήσεις προς την ΑΔ και την ΠΥ, για αναγγελία φωτιάς σε οχήματα, σε απόπειρα των δραστών να «μην αφήσουν ίχνη». Ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει αναφορά ή κινητοποίηση που να προσδιορίζει τον εντοπισμό του οχήματος του επιχειρηματία.

Keywords
Τυχαία Θέματα