Παραδόθηκε ο απαγωγέας του επιχειρηματία!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του επιχειρηματία , που απήχθη χθες το βράδυ στον Γέρακα. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο απαγωγέας παραδόθηκε κάπου στο Κορωπί. Κατά τις ίδιες πηγές πρόκειται για νεαρό άνδρα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είναι αλλοδαπός - πιθανότατα Αλβανός - ενώ τη στιγμή της σύλληψής του είχε πάνω του μία χειροβομβίδα.

Αυτή τη στιγμή καταζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του δράστη που η αστυνομία εκτιμά πως είναι επίσης αλλοδαποί.

Η απαγωγή, που διέρρευσε το μεσημέρι της Τετάρτης παρά τον σχεδιασμό της αστυνομίας, μεταδιδόμενη από τηλεοράσεις

και ηλεκτρονικό Τύπο, σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Κορωπίου.

Από ό,τι έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, η ομάδα των τριών δραστών είχε στήσει ενέδρα κοντά στο σπίτι του επιχειρηματία στον Γέρακα «μπλοκάροντας» την ασημί Μερσεντές στην οποία εκείνος επέβαινε και αναγκάζοντάς τον να τους ακολουθήσει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Είχαν επικοινωνήσει μάλιστα με την οικογένεια του επιχειρηματία, ζητώντας λύτρα και απειλώντας ότι σε περίπτωση που η υπόθεση δημοσιοποιείτο, η ζωή του οικείου τους θα κινδύνευε.

Την είδηση επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η εταιρεία του επιχειρηματία, με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της:

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε συνέχεια δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος A.E., κ. Εμμ. Καραμολέγκο, σε υπόθεση απαγωγής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα. Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. συνεχίζει απρόσκοπτα».

Πώς έγινε η απαγωγή:

Σύμφωνα με πληροφορίες η απαγωγή του αρτοβιομήχανου έγινε το βράδυ της Τρίτης στον Γέρακα, μεταξύ 22.55 και 23.05, την ώρα που ο επιχειρηματίας επέστρεφε σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή της Πεντέλης.Οι απαγωγείς, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ήταν τέσσερις και κινήθηκαν ως εξής: Πλεύρισαν με δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, το ακινητοποίησαν και δύο από αυτούς μπήκαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου αιφνιδιάζοντας τον επιχειρηματία.Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα