Τηλεφώνημα του Σακελλαρίδη στον Άδωνι

Στον Άδωνι Γεωργιάδη τηλεφώνησε σήμερα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μετά τη χθεσινοβραδινή αποκάλυψη του parapolitika.gr για το video στο οποίο σατίριζαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ.

Ο κ. Σακελλαρίδης είχε την ευγένεια να μου τηλεφωνήσει

για το γνωστό βίντεο. Το θέμα θεωρείται λήξαν.

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 27, 2015

Με αυτήν την ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης βάζει τέλος στον σάλο που προκλήθηκε από χθες το βράδυ.

Χθες το βράδυ λίγη μόλις ώρα μετά την ανάρτηση του parapolitika.gr ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε σχολιάσει το βίντεο ως εξής:

Θα συνιστούσα στον κ. Σακελλαρίδη να βγάλει μια μέρα το ψωμί του με ιδρώτα και τότε θα καταλάβει: http://t.co/DijwtWhKzy #parapolitika

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 26, 2015

Το βίντεο

Ένα απίστευτο βίντεο, από το 2012, έφερε στο φως το parapolitika.gr.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, παρέα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η Έλενα Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα του Τσακαλώτου , που συμμετέχει στο Brussels Group και οΔημήτρης Τζανακόπουλος, διευθυντής σήμερα στο πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, έχουν βιβλία στα χέρια και σατιρίζουν τις τηλεπωλήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.Το γέλιο είναι άφθονο και φαίνεται πως το διασκεδάζουν πραγματικά, αμέσως μετά το φαγητό που όπως φαίνεται από το βίντεο έχει τελειώσει.

Δείτε το video:

Keywords
Τυχαία Θέματα