Θέλουν τον Χατζηνικολάου παρουσιαστή ειδήσεων στο Star

Μερική αλλαγή προσανατολισμού επιχειρείται, σύμφωνα με πληροφορίες του «S», στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ο νέος σχεδιασμός του καναλιού της Νέας Κηφισιάς προβλέπει μια μικρή αύξηση του ποσοστού των ειδήσεων lifestyle περιεχομένου, όχι βέβαια αντίστοιχη του πρόσφατου παρελθόντος, όταν σχεδόν μονοπωλούσαν το δελτίο. Στόχος της αλλαγής αυτής είναι να ανακτηθεί το ποσοστό τηλεθέασης στα νεανικά κοινά, όπου παραδοσιακά το Star

είχε μεγάλη δύναμη, ενώ ενήμερος και σύμφωνος για αυτήν την εξέλιξη είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η μεγάλη είδηση από το Star, ωστόσο, αφορά την παρουσίαση του δελτίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζεται το έδαφος, με συζητήσεις και συσκέψεις, για δίδυμο στο κεντρικό δελτίο, με τον γνωστό δημοσιογράφο να εμφανίζεται στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα. Η εμπλοκή του Νίκου Χατζηνικολάου στο δελτίο ως παρουσιαστή και όχι ως σχολιαστή είναι μια πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι εδώ και μήνες, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Ωστόσο, κρίθηκε πως η παρούσα συγκυρία είναι ιδανική για ανακατατάξεις στη δομή του δελτίου, ενόψει της επικείμενης διπλής κάλπης που θα στηθεί τον Μάιο για τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές, οι οποίες αναμένεται να ανεβάσουν στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο.

Στο πλαίσιο αυτό, στο κανάλι της Κηφισιάς θεωρούν πως παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να ρίξουν μαζί στη μάχη της τηλεθέασης τα δύο κορυφαία δημοσιογραφικά ονόματα. Πάντως, ο εκδότης της «Real News» από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η συνεργασία με το κανάλι της Κηφισιάς ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στον ρόλο του παρουσιαστή. Οσοι συνομιλούν μαζί του αναφέρουν ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά από εκείνη την απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα