Στο Kontra ο Ευαγγελάτος...;

Tη λήξη του συμβολαίου τους τον ερχόμενο Ιούνιο περιμένουν πλέον ΣΚΑΪ και Νίκος Ευαγγελάτος για να χωρίσουν οριστικά οι δρόμοι τους. Πρόκειται για ενδεχόμενο εξαιρετικά πιθανό μετά τη συμφωνία του Χρήστου Παναγόπουλου με το Kontra του Γιώργου Κουρή. Αλλωστε, οι πόρτες παραμένουν ερμητικά κλειστές για τον Νίκο Ευαγγελάτο στον Αlpha, παρά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς.

Ηδη στον 6ο όροφο του σταθμού του Νέου

Φαλήρου εξετάζουν πυρετωδώς λύσεις για την αντικατάσταση της εκπομπής και όλα δείχνουν πως η πρώτη υποψηφιότητα θα είναι από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Τις επόμενες εβδομάδες, πάντως, η εκπομπή θα αλλάξει εκ νέου ώρα και θα μεταδίδεται 18.00-20.00. Οπως αναφέρθηκε και παραπάνω, το deal Παναγόπουλου-Κουρή ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του Kontra στον Νίκο Ευαγγελάτο. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί η πληροφορία που θέλει τον γνωστό παρουσιαστή να βρίσκεται πίσω από την εν λόγω συμφωνία.

Συγκεκριμένα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο δημοσιογράφος με ισχυρούς επιχειρηματικούς παράγοντες της Κύπρου που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενέργειας. Με απλά λόγια, εκείνο που ακούγεται είναι ότι τα λεφτά για την εμπλοκή Παναγόπουλου στο Kontra τα έχει «φέρει» ο Ευαγγελάτος, που παραδοσιακά διατηρεί καλές σχέσεις με τον Κουρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα