Θεαματικό άδειασμα Λαφαζάνη σε Σταθάκη!

Φουντώνει το εσωκομματικό μέτωπο στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ όσων επιθυμούν συναίνεση με την κυβέρνηση για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να επιφυλάσσει πριν από λίγο θεαματικό άδειασμα στον Γιώργο Σταθάκη και την πρότασή του περί συμφωνίας κυβέρνησης αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές και εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής

ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε "εκλογές εδώ και τώρα" ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για συνεννόηση με την κυβέρνηση. «Καμιά συναίνεση για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για συνεννόηση, καμιά βάση συνεννόησης με ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που τεμαχίζουν τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε με άκρως χαρακτηριστικό τρόπο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας πως με βάση τις δηλώσεις Σταθάκη ο κ. Λαφαζάνης είναι εκτός γραμμής.

Κατά την άποψη του κ. Γεωργιάδη πάντως πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βάλατε την προβιά της συναινέσεως και βγάλατε μπροστά τον Σταθάκη, που είναι συμπαθής για κρύψετε το πραγματικό σας πρόσωπο».

Ο κ.Γεωργιάδης επιτέθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως δεν θέλει τώρα να συμφωνήσει με την τρόικα αλλά είναι έτοιμος να υπογράψει το ο,τιδήποτε μετά τις εκλογές και πρόσθεσε "Στην αρχή ήταν ο Παπαδημούλης, μετά βγήκε ο Μητρόπουλος, τώρα ο Σταθάκης. Ποιος ξέρει ποιος θα βγει αύριο και τι θα πει. Όσο είστε μακριά από την εξουσία είστε σφόδρα αντιμνημονιακοί όταν όμως θεωρείτε ότι είστε κοντά στο να κυβερνήσετε γίνεστε μνημονιακοί. Έτσι που το πάτε θα γίνεται σε λίγο θα γίνεται πιο μνημονιακοί κι από μένα αν και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα