Θέµα ηµερών οι νέες απολύσεις στον ∆ΟΛ

∆ριµύτερος επέστρεψε στα διοικητικά του ∆ΟΛ ο γκαλερίστας Παναγιώτης Κουβουτσάκης, ο οποίος την προηγούµενη εβδοµάδα είχε αποχωρήσει από τη Μιχαλακοπούλου εξαιτίας µιας διαφωνίας που είχε να κάνει µε τη στρατηγική που προτείνει να ακολουθήσει το συγκρότηµα. Τελικά, όπως αποδείχθηκε από τις εξελίξεις, τα περί παραίτησής του δεν αντιστοιχούσαν στην πραγµατικότητα, απλώς είχαν να κάνουν µε τον διακαή πόθο των εργαζοµένων στον ∆ΟΛ.

Όπως αναφέρει το SECRET των Παραπολιτικών, ο ισχυρός άνδρας της Μιχαλακοπούλου,

Σταύρος Ψυχάρης, δεν πίστεψε ούτε λεπτό ότι υπήρχε ενδεχόµενο να χωρίσουν οι δρόµοι του µε έναν από τους πιο διαχρονικούς συνεργάτες και φίλους που διαθέτει. Απλώς, ο εκδότης του «Βήµατος», βλέποντας και το τεταµένο κλίµα που επικρατεί στο εσωτερικό του ∆ΟΛ, έχει κάθε λόγο να αναζητεί τρόπους αποσυµπίεσης. Μια τέτοια αφορµή του δόθηκε την προηγούµενη εβδοµάδα και έτσι άφησε τον κ. Κουβουτσάκη να ηρεµήσει για δυο-τρεις µέρες. Από κει και πέρα, η αλήθεια είναι ότι ο κ. Ψυχάρης έχει υιοθετήσει εν πολλοίς το σχέδιο εξυγίανσης που του έχει κατατεθεί από τον νέο µάνατζερ του µαγαζιού του. Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι µέχρι τα µέσα Ιανουαρίου θα έχουν γίνει οι προγραµµατισµένες απολύσεις, ενώ παράλληλα θα έχει αρχίσει να µορφοποιείται το νέο µοντέλο λειτουργίας του ∆ΟΛ.

Οπως είναι ήδη γνωστό, ο κ. Κουβουτσάκης έχει προτείνει τη συγχώνευση τµηµάτων και τη δηµιουργία ενός ενιαίου newsroom, από το οποίο θα «τροφοδοτούνται» και οι δύο εφηµερίδες του συγκροτήµατος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, επικεφαλής της δηµοσιογραφικής οµάδας θα τεθεί ο έµπειρος Χρήστος Μεµής, µε τον διευθυντή του «Βήµατος», Αντώνη Καρακούση, να πηγαίνει ένα βήµα πίσω. Πέραν τούτου, ο γκαλερίστας έχει προτείνει την επιστροφή στο ιδιόκτητο κτίριο της Χρήστου Λαδά, ενώ έχει καταθέσει και συγκεκριµένη πρόταση όσον αφορά τα sites και τη φυσιογνωµία του ραδιοφωνικού σταθµού ΒΗΜΑ FΜ. Τέλος, αξίζει να σηµειωθεί η πληροφορία που θέλει τον κ. Κουβουτσάκη, εκτός των προτάσεων, να έχει «οδηγήσει» προς τα ταµεία του ∆ΟΛ περί τα 10 εκατ.

Keywords
Τυχαία Θέματα