Τεταµένες οι σχέσεις του MEGA µε το Μέγαρο Μαξίµου

Οι τεταµένες σχέσεις του Mega µε το Μέγαρο Μαξίµου συνεχίζονται, και µάλιστα, µετά την αποτυχηµένη προσπάθεια του διευθυντή Ειδήσεων, , να συνεννοηθεί µε τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά (όπως αποκάλυψε την περασµένη εβδοµάδα το «SECRET»), στη Μεσογείων υπάρχει πολύ έντονος προβληµατισµός.

Τις προηγούµενες ηµέρες καταβλήθηκε, σε επίπεδο δελτίου ειδήσεων, µεγάλη προσπάθεια να ισορροπήσουν τα πράγµατα, ώστε να υπάρξει ικανοποίηση σε κυβερνητικό επίπεδο, αλλά δεν υπήρξε καµία ανταπόκριση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Στραβελάκης,

συνοµιλώντας προ ηµερών µε υψηλόβαθµα στελέχη του δελτίου ειδήσεων, δεν έκρυψε την ενόχληση και την πικρία του για την αντιµετώπιση του Μεγάλου Καναλιού από το Μέγαρο Μαξίµου.

Την ίδια ώρα, πολλές συζητήσεις προκάλεσε στο κανάλι η πληροφορία που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, ότι το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρουσίαζε η Λίνα ∆ρούγκα. Η έµπειρη δηµοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε πολύ καιρό να βρεθεί στην καρέκλα της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου και, αν κάτι δεν άλλαζε την τελευταία στιγµή, η εµφάνισή της θα ήταν έκπληξη για πολλούς. Κυρίως για τη Μαρία Σαράφογλου, η οποία από «βασίλισσα» του καθηµερινού δελτίου βρέθηκε σε αυτό του Σαββατοκύριακου και τώρα ενδεχοµένως βλέπει µια σοβαρή «αντίπαλό» της να κάνει επανεµφάνιση. Πάντως, αξίζει να σηµειωθεί ότι στο Mega διατυπώνονται αρκετά πικρόχολα σχόλια, που σχετίζονται µε την άµεση εµπλοκή του ισχυρού άνδρα του «Πήγασου», Γιώργου Μπόµπολα, στην καθηµερινότητα των ειδήσεων. Για παράδειγµα, οι Βαρδής και Ψυχάρης έχουν αρχίσει να διατυπώνουν ενστάσεις για το γεγονός ότι ο πρεσβύτερος Μπόµπολας ασχολείται ακόµη και µε την ιεράρχηση των ειδήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συνάντηση Βαρδή, Ψυχάρη, Μπόµπολα στο Hilton

Ναυτιλιακά βάρη 60 εκατ. στην «Καθηµερινή Α.Ε.»

Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα gavros.gr

Οι καναλάρχες ετοιμάζουν αντεπίθεση στην Κυβέρνηση

Ο Νίκος Κοτζιάς στην πρώτη ραδιοφωνική του συνέντευξη

Πρόβληµα µε το Κανάλι της Βουλής

Ξέσπασε εµφύλιος µεταξύ ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα