Η συνάντηση Βαρδή, Ψυχάρη, Μπόµπολα στο Hilton

Η µεγάλη αναµέτρηση για την επόµενη µέρα στο Mega ξεκίνησε.

Το ραντεβού είναι στις 26 Μαΐου, στην ετήσια Γενική Συνέλευση, στο Hilton. Εκεί οι εκπρόσωποι των µετόχων θα τοποθετηθούν δηµοσίως επί της πρότασης για τη σχεδιαζόµενη αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου της επιχείρησης κατά 15 εκατ. ευρώ.

Αν δεν µπουν τα χρήµατα αυτά στο ταµείο, το Mega

απλώς θα κλείσει. Υπέρ της αύξησης τάχθηκαν ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο Σταύρος Ψυχάρης, ενώ ο Γιώργος Μπόµπολας έχει διαµηνύσει πως δεν πρόκειται να βάλει χρήµατα στην εταιρεία. Αν ο Φώτης Μπόµπολας επιµείνει στην άποψή του και δεν καλύψει το ποσοστό της αύξησης που του αναλογεί, τότε θα υπάρξει ανάγκη για δεύτερο γύρο στην αναζήτηση χρηµάτων. Πρώτος υποψήφιος είναι ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, ο οποίος, µε την υποστήριξη του «Τζίγγερ», προτείνεται και για τη θέση του διευθύνοντος συµβούλου, όπως αποκάλυψε το «Secret».

Η οικονοµική κατάσταση του Mega, ωστόσο, είναι στο κόκκινο. Η Μουρ Στήβενς, που διενήργησε τον έλεγχο επί των οικονοµικών στοιχείων της εταιρείας, σηµειώνει την «ανεπάρκεια κεφαλαίων», αναφέροντας πως υπάρχει «ουσιώδης αβεβαιότητα», η οποία µπορεί να «εγείρει σηµαντική αµφιβολία για την ικανότητα της εταιρείας να συνεχίσει τη δραστηριότητά της».

Υπενθυµίζεται πως οι άµεσες υποχρεώσεις του καναλιού περιλαµβάνουν το οµολογιακό δάνειο ύψους 98.000.000 ευρώ που συνήψε η εταιρεία στις 18/12/2012 και έχει ήδη αρχίσει να αποπληρώνει. Η υποχρέωσή της είναι να έχει επιστρέψει ένα ποσό που κυµαίνεται στα 84 εκατοµµύρια ευρώ έως το τέλος του 2016!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ναυτιλιακά βάρη 60 εκατ. στην «Καθηµερινή Α.Ε.»

Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα gavros.gr

Οι καναλάρχες ετοιμάζουν αντεπίθεση στην Κυβέρνηση

Ο Νίκος Κοτζιάς στην πρώτη ραδιοφωνική του συνέντευξη

Πρόβληµα µε το Κανάλι της Βουλής

Ξέσπασε εµφύλιος µεταξύ ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα