Τέλος ο ψυχολογικός πόλεμος από τον Πούτιν

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ ανακοίνωσε πως ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε τα στρατεύματα που συμμετέχουν σε στρατιωτικά γυμνάσια να επιστρέψουν στις βάσεις τους, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και αναμεταδίδει το Reuters.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι τα στρατιωτικά γυμνάσια, τα οποία η Μόσχα αρνείται ότι συνδέονται με τα γεγονότα στην Ουκρανία, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία

και πλέον οι στρατιώτες επιστρέφουν στη βάση τους.

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αφίχθη σε πεδίο βολής στην περιφέρεια του Λένινγκραντ για να παρακολουθήσει την τελική φάση των έκτακτων ασκήσεων που διενεργεί το Υπουργείο Άμυνας για τον έλεγχο του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων στον κεντρικό και δυτικό τομέα. Στα γυμνάσια στο πεδίο βολής μετέχουν 1.500 άνδρες, δεκάδες τεθωρακισμένα κι οχήματα μεταφοράς προσωπικού. Ο αρχηγός του κράτους αφίχθη με ελικόπτερο και κατόπιν μετέβη στο επιτελικό κέντρο της άσκησης απ' όπου την παρακολούθησε μαζί με τον Υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού», αναφέρει δελτίο της ρωσικής τηλεόρασης.

Εν τω μεταξύ, χωρίς να αναφερθεί οποιαδήποτε επέμβαση εξέπνευσε το πρωί το «τελεσίγραφο» που είχε δοθεί στις ουκρανικές δυνάμεις να παραδοθούν, κάτι που ο Στόλος της Μαύρης Θάλασσας αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα